lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kärsimyksien polku

Terppa vaan kaikille taas!=(^-^)=


On tosi ihanaa, kun jaksatte aina piristää näitä postauksia suloisilla kommenteilla♥3♥ 
Tämä hobitti on niistä hyvin otettu. 30 lukijaa on täynnä, mikä tarkoittaa sitä että pitää alkaa valmistelemaan juhlapostausta. Aattelin nytten sitten kysyä teiltä, lukijat/kommentoijat, minkälaisen juhliksen haluaisitte.

Nyt haluan oikeasti kysyä teiltä myös toisen kysymyksen, mitä olen kysynyt perheenjäseniltäni ja kavereiltani liian monta kertaa. Eli kertokaahan, mitä pitäisi muuttaa mun valokuvissa! Kysyn sitä varmaankin joka päivä 2 kertaa, mikä on alkanut sitten syystäkin tympii niitä, jolle esitän aina ne kysymykset, veli taisi sitten sanoa, että kysy lukijoiltasi. Olen vähän puuroaivo ja vastasin: "Ahaa!*3* Juu pitäis kyl.." 

Sitten vähän kuvatarinasta, oli aikaimoinen kiire väsätä se, koska oli menoa.
Aurinko paistoi välillä ja sitten usein oli vain harmaita pilviä. Päätinpä sitten että otan mustavalkokuvat silloin kun on pilvistä ja aurinkoisella säällä ihan värilliset. Voitte kuvitella sen härpeltämisen. Aina kun aurinko tuli niin nopeasti täytyi laittaa ihan eri paikkaan nukke ja säätää eri kuvaus säädöt ja piti pysyy vielä tarinan juonessa mukanaD: Mutta, te lukijat saatte päättää, selviydyinkö kunnialla vai en.

Et ymmärrä kuvatarinasta sen enempää kuin heinäsirkat tenniksestä, (Mitäs toi nyt oli?.__.)
jos et ole lukenut tarinan viime osaa, mihin pääset TÄSTÄ :3


KT: Kärsimyksien polku


                                   Domino: Minun täytyy myöntää tämä asia itselleni..



                                                       Domino: *Huokaisee raskaasti*




                                                                           
  Domino: Olen eksynyt tänne metsään, metsään joka tuntuu loputtomalt, sellaiselta että joka sekunti se vain kasvaa suuremmaksi ja muuttaa tuttuja polkuja vieraiksi.                                                    
                                                       



Domino: Riudun ikävässä, täälä ei ole mitään mikä muistuttaisi minua rakkaasta kodistani.


 
Domino: Mutta haluan jatkaa etsimistä, uskon että kaikki kääntyy parhain päin
                        niinkuin Hannussa ja Kertussakin *3*



Domino: Mitäs tämä on? Yhtäkkiä minulle tulee jotenkin tyhjä olo.
                        



Domino: *Hengittää raskaasti ja kuulee taas tutun äänen.*



?: Domino Waterflower, eikö olekkin mukavaa kun vanha ystävä pitää lupauksensa?

Domino: Jos taas puhut siitä kirjeestä, niin se oli petkutusta! *Ääni vapisee vihoissaan*

?: *Ääni muuttuu ärsyttävän kepeäksi* Noh, ei mahda mitään, jos aivosi ovat niin jälkeen jääneet. Tehdäänpä pieni muistinvirkistys. *Tuo väkisin muistonpalan Dominon ajatuksiin*






?: Mitä epäselvää muka näet noissa? Mutta en jaksa jaaritella, olet itse aiheuttanut tämän,
   ja kohta havaitset tekosi vakavat seuraukset. Muuten..Korjasin kännykkäsi,
   minkä kerran hajotit.



Domino: *Haukkoo happea* En..En ymmärtänyt tuota äskeistä, olin tavallaan muistossa, mutta tavallaan en, elin uudessa ajassa jolloin tuo äskeinen tapahtuma on muisto. Hän ei pysty puhua minulle kun vain muistojen kautta. Mutta en ymmärtänyt tuon 'tapaamisen' tarkoitusta.


Domino: *Vahvistaa ääntään* Enkä sitä, miksi hän korjasi puhelimeni. *Naurahtaa* Hän on tyhmä, nyt voin lähettää äitille viestin, että olen turvassa, että hän on turhaan huolissaan.



                   Domino: *Kirjoittaa*

Hei äiti rakas! Olen ollut nytten jo useita viikkoja kateissa, en kerkeä nytten selittää mitä oikein on tapahtunut, mutta kohta kuulet kokonaan jännittävän tarinan, kun saavun kotiin. Jos siis löydän sinne. Olen turvassa, minulla ei ole hätää. T: Muffinsisi.
                             
                                  
                                    
             



 Domino: Hyvä juttu! Nytten äiti ei varmastikkaan ole huolissaan. Oi, sitten kun löydän kotiin pääsen äitini ihanaan halaukseen ♥3♥




Domino: *Domino on kävellyt jonkin aikaa, ja yhtäkkiä häntä alkaa tulla huono olo*





Domino: En saa hap- HETKINEN! Minä saankin nytten happea kun olen olen..

?: Kyllä vain, käytit tällä kertaa järkeäsi yllättävän nopeasti, pystyt elämään muistoissa, tässä pitäisi kyllä käyttää sanaa vain muistoissa. *Nauraa ilkeästi*




Domino: *Kauhistuu* Et ole voinut tehdä niin! Ketään ei voi hallita ihmisiä tällä tavoin..




Domino: *Kuuntelee ääntä vastahakoisesti, mitä ei pääse pakoon*

?: Paitsi minä. Kai sinulle nyt kävi ilmi että haluan sinulle vain pelkkää pahaa? Haluan murtaa sinun ja läheistesi sydämet..

Domino: *Kuiskaa hiljaa* Miksi..Miksi haluat minulle tämän kaiken pahuuden?




 ?: Arvasin että kysyt tuota! *Sanoo riemuissaan, mutta muuttaa äänensä vihan katkeroivaksi*
Kun leikimme usein pienenä hiekkalaatikoilla, et halunnut kanssani kiusata maahanmuuttaja naapuriamme. Halusit aina olla se kiltti, täydellinen äitisi lellikki. Äitisi yritti tehdä minustakin kiltin, mutta hän ei onnistunut, pahoitin hänen mielensä usein ja suutuit siitä minulle. Jätit parhaan ystäväsi, minut. Tutustuin serkkuusi, joka tiesi taikuudesta, hän opetti minulle kuinka hallitaan aikaa. Kun olin saanut kaiken tarpeellisen tiedon, vein hänet maan alle, häkkiin josta ei ikinä pääse takaisin.



Domino: S..Sinä siis tapoit serkkuni! Siitä on jo 3-vuotta kun hän hävisi! *Yrittää tukkia korvansa julmilta sihiseviltä sanoilta.*

?: En sanonut ettäkö hän olisi kuollut, hän on..Sieluton olento tyhjässä ruumiissa.



?: Jos olisit ollut ilkeä kanssani, sinun serkullesi ei olisi tapahtunut niin! Sinun äitisi ei olisi kärsinyt
haukuiltani! Ja nyt, on sinun vuorosi sitten kokea sama kohtalo kun serkullesikin tapahtui, ellei pahempikin..




 Domino: *Parahtaa, pidättelee itkuaan ja alkaa puhua katkonaisesti.* E-en ole vie..Vielä valmis jättämään ihania asioita pois elämästäni. *Pitää tauon* Mitä voin tehdä estääkseni asian?



 ?: *Myhäilee tyytyväisenä* Tämä metsä on ajaton, voit löytää täältä asioita, mitkä eivät enään palaa elolliseen muotoonsa. Etsi itsellesi uusi ruumis. Ruumis, jonka henki huokailee tällä hetkellä vain lehdissä ja järvien pinnoilla.

Domino: M- mutta miksi minun täytyy etsiä uusi ruumis?0.0


 ?: Koska olet antanut nykyisellä ulkomuodollasi lupauksen, jos saan muistuttaa kirjee-

Domino: Älä ripottele suolaa haavoilleni kiitos, jatka vain.__.

 ?: Vanha olomuotosi kuolee, koska reissaat kokoajan minun tahdostani menneisyyden ja nykyisyyden välillä, kenenkään elävä ruumis ei kestä sitä. Huomasit varmaan itsekkin sen sydämen lyönnissäsi.


Domino: *Ei saa sanaa suusta*
?: Suosittelen pitävän kiirettä, mutta voin sanoa, että tästä alkaa kärsimyksiesi polku, ruumiin etsiminen muuten ei ole niin helppoa..


Domino: *Kaatuu maahan kun näkymätön voima viskaa hänet.*

?: Ja tiedätkö mitä? Se miksi korjasin kännykkäsi johtuu siitä, että halusin vain kiusata sinua olemattomalla toivolla, että näkisit pian äitisi..Ja vielä yksi juttu, älä valehtele äidillesi..




                                                  ?: Nimittäin väitit ettei sinulla ole hätää..
                                                       



  Nonniih! Aluksi on pakko sanoa, että tätä tarinaa oli huippu kiva kuvata/kirjoittaa*3*
 Muistakaahan ehdotella niitä aiheita juhlapostaukseen. Mun on aina  pakko  sanoo tää, voitteko kommentoida? Koska olen liian kiintynyt bloggeriin ilmestyviin kommentteihin.  Siitä tulisi niin  hyvä mieli meikäläiselle kun kommentoisitte♥<♥ Ja, kertokaahan myös, mitä pitää parantaa postauksissa.  Kiitos kaikille jotka katsoivat tämän, seuraavaan kertaan.

                                                         ♥Moro!♥
                                                           ♥♥♥♥♥

                               




19 kommenttia:

  1. Ooh todella upea ja jännittävä tarina ! :3 ❤️ Ja minun mielestäni sinun ei tarvitse muuttaa mitään kuvissasi/kuvauksessasi :) Nämä kuvat, kuten kaikki edellispostauksienkin kuvat ovat todella upeita! Tykkään näistä kuvakulmista ja eri asennoista koska ne tuo ihanasti vaihtelua kuviin~ nwn Ja mikä hienointa, niin sinun kuvistasi näkee että oot nähny vaivaa niiden eteen :3 Jatka vaan samaan malliin! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Diamond!*3* Sunkin kuvatarinat on ihania, luin niitä äsken uudestaan kun ne ovat niin hyviä:3 Ai eikö0w0 Iiks!♥ Kiitos suuresti:* Mahtavaa oikeesti, siis ihan oikeasti tietää että olet tuota mieltä♥<♥ Kiva kun perustelitkin vastauksesi:B Öäääh♥♥♥ Oon niin huono vastaamaan kommentteihin, mut siis olen ihan otettu:B Ai näkeekö?0.0 Tosi kiva kuulla..♥3♥ Jatketaan juuh:B

      Poista
  2. Ihana kuvatarinaa!! :3 En oikeen keksi mitään siihen sun juhlapostaukseen, mutta kyllä sä varmasti keksit jotain, ja onnee tietty kolmestakymmenestä lukijasta <3. Mutta siis ihana postaus ja SULOINEN Domino! ^^ Oottelen jo uutta postausta innolla. Ps. Kysyt tota "Mitä mun täytyis muuttaa mun kuvaamisessa," ainakin 100 kertaa päivässä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitti Liinu♥ Ymmärrän, noh, täytyypi sit kai miettiä(: Iiks♥ Kiitos*3* Domino kiittää:B Hmmh, tulee varmaan seuraaval viikolla uusi postaus:B Köh, köh, en kai nyt sentään 0.0..

      Poista
  3. Ihana kuvatarina taas kerran, en malta oottaa jatkoa ^^ Dominolla oli muuten hieno robotti kaulakoru :3 Mun mielestä sun ei tarvii muuttaa mitään sun kuvaamisessa, tähän mennessä oon pitänyt erittäin paljon sun kaikista kuvista ^.^ Sulla on tosi laadukkaita kuvia ja tykkään erilaisista kuvakulmista tosi paljon ^^ Tää blogin ulkoasu on muuten tosi kiva kans :3 Niiin ja onnea 30 lukijasta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos on suuri minulta sinulle, Nana 0.0♥ Iiks♥ Ihana kuulla että odotat jatkoa:* Tuih, jos totta puhutaan niin mäkin tykkään siiät:3 OwO Olen hämmentynyt hiukan, että kaksi tyyppiä on jo sanonut ettei tarttee muuttaa mitäänD: Kiitos silti suuresti♥ Kiva kun tykkäät!^^ Ja kiva kun se on sun mielestä kiva(: Kiitos kiitos♥ Kiitos kun olet yksi niistä:3

      Poista
  4. Oon samaa mieltä sun kuvistasi kuin Nana Otus, ei niitä tarvi muuttaa mitenkään, onnea noista 30 lukijasta, mulla on pikkuserkun kanssa yhteinen blogi, ja sillä on vasta 11 lukijaa... Mutta oli miten oli, en malta oottaa uutta osaa kuvatarinaa, koska tää oli ihana!

    Viitsitkö käydä vilkaisemassa meidän blogia?

    Cherpullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Aurinko♥ Kiitos(: Kiva kun teilläkin on blogi! Oho! Mulle 11 lukijaakin on paljon(: Hihii, kiva kun pidit^^ Tietty minä voin!<3<3

      Poista
  5. ihana postaus taas jälleen kerran<3 Ei sun tarvii mitään sun kuvis muuttaa. Ne on just tolleen täydellisii:) Oottelen uutta postausta. Ps. Domino on aivan liian suloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄÄKS♥ Kiitos Oona:3 OwO♥ Kiva kuulla:3 Hehee(: Domino kiittää*3*

      Poista
  6. Ihana tarina! <3
    Nyt osasin liittyä lukijaksesi kun vaihdoin vaan tän blogin internet versioksi kun oon puhelimella täällä niin mulla oli mobiiliversuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidit♥ Hyvä että osasit!(^-^) *taputtaa* Aa, okei(: Kiitti suuresti kun liityit lukijakseni♥♥♥

      Poista
  7. Ihana postaus!!!! Ja Domino on suloinen♥️ Tosi hyvin kuvaat ja ei sun tarvii muuttaa EDELLEENKÄÄN mitään sun kuvissa! Noi kaikki värit oli tosi hyviä ja juoni on mahtava! En malta odottaa uutta postausta!!!0.0 En kerkee sanoo muuta kun meen saunaan:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ui kiitos Jutsku♥ Domino kiittää^^ Ääks:*Kiitti♥ ouo Olen otettu:3 Iiks♥ Kiva kuulla(; Okei, ei haittaa(:

      Poista
  8. Oi, niin täydellinen tarina!!! ♥ Domino on edelleenkin niin liian kaunis neitiii!!!! ( 0 u 0 ) ~
    Tämä sinun tarinan juoni on niin hyvin keksitty ja hyvin kuvattu, kiva, että tykkäsit kuvata ja kirjoittaa tätä, itseäni ei ole oikein huvittanut kuvailla kuvatarinoita, kun toisella nukella ei ole edes peruukkia tai obitsua jne... Kesällän toivottavasti sitä intoa saa! <3

    Minusta sinun ei tarvitse mitään muuttaa tässä blogissa, tää on just nyt ihan perfect! ♥ U ww U ♥
    Osaat kyllä kuvata ihan sika hyvin plus keksimään vuoropuheet!

    Kävisitkö kattomassa? summerpullip.blogspot.fi
    ^w^

    ~Siniapila~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiks♥♥♥♥ SUURI KIITOS:"** Domino kiittää sinua:3 OwO Olen niin iloinen kun saan kuulla ton:3♥ Kiitos, kiitos, kiitos!(^-^) Ymmärrän täysin): Harmi:/ Iiks♥♥♥ MAHTAVA KUULLA♥~♥ Otettu olen(:Tietty käyn kattomassa!^^♥

      Poista
  9. Se on mahtava ^u^ TuT En osaa sanoa mitään. Liiian mahtava. Täydellinen! Ihana!
    ❤:llä, Unicornisi -u-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiks♥♥♥ Kiitos suuresti unicornini *^*♥ Kommenttisi on niin suloinen^^ T: Hobitti<3

      Poista
    2. Iiiks♥♥♥ Kiitos suuresti unicornini *^*♥ Kommenttisi on niin suloinen^^ T: Hobitti<3

      Poista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥