torstai 9. huhtikuuta 2015

Ajaton alue

                                          


                                             Jippii! Pääsin taas postaamaan teille! 

      
Moro! Ihmettelen yhtä asiaa,  että nimittäin postaan näin nopeasti.
Epäilen vahvasti kuitenkin, että syy tähän on se, että en ollut oikeastaan kovin tyytyväinen viime postaukseen. Mut onneksi sentään jotkut oli kommenttien perusteella! Suuri kiitos!♥3♥ Tänään oli kyllä ihmeen keväinen ilma,  aurinko paistoi.  Jos totta puhutaan, mun piti ostaa obitsu ja lisäkädet Dominolle, mutta *köh köh* eksyin sitten Huutonetin sivuille ja päätinpä  tuhlata rahani johonkin muuhun, vaikka olin kaavaillut jo kauan uutta kehoa nukelleni. Mutta, kyllä mä ennen kesää näillä näkymin hankin sen! Kuvatarinan kuvaaminen oli tosi kivaa, lukuun ottamatta isoa koppakuoriaista, joka lähestyi uhkaavasti kuvauskohdettani. Inspiraatiota löyty, vaikka postauksesta tuli odotettua lyhyempi..
 Ps: Jotta pysyisit tarinan juonessa mukana, pääset  tästä viime osaan(:


                                                          KT: AJATON ALUE


?: Domino, sinun täytyy tietää että en voinut jättää sinua sinne..



                         ?: *Muuttaa ääntään vakavaksi* Et olisi saanut antaa uteilaisuutesi viedä voittoa,      Mutta kuitenkin, pelastamisesi heikensi minua aivan liikaa..Nyt olet kuitenkin alueella, johon hän ei voi päästä, hän, joka antoi sinulle sen kirjeen.
                     



         Domino: *Herää tajuttomuudesta kuullessaan äänet.*



         Domino: Ai, päätäni sattuu, aivan kun joku olisi yrittänyt viedä minua johonkin mihin en kuulu.



           


           Domino: *Avaa silmät huolestuneena.* Missä olen? En ollut viimeksi täälä olessani hereillä.



Domino: Mutta vielä järkyttyvämpää on se, mistä se ääni kuului. Se tuli niin läheltä mutta kuulosti silti niin etäiseltä.



                               Domino heiluttelee jalkojaan, jotta saisi unen rippeet pois.



          Domino: *Hymähtää* Voisin kuunnella lintujen 'orkesteria', kun en ole kotonakaan
                keittiön pöydän ääressä aamupalalla kuuntelemassa radiota. *Istuu hiljaa hetken.*



                 Domino: Mitä!? *Nousee äkisti ylös* Täälä ei kuulu mitään! En kuule lintujen laulua,
tuulen huminaa. *Mumisee pelästyneenä* Oikeastaan nyt kun katsoo, en näe täällä mitään muuta elävää olentoa kun itseni..



    Domino: Haluan kyllä selvittää, kuka se ärsyttävä kuiskailija oli ja missä on se ihana soittorasia, hän ei voi määrätä minua ottamatta sitä.



Domino: *Huokaisee surullisena*  Kun täälä ei toimi mikään aikarauta, en voi edes tietää, kuinka paljon kello on, mikä vuosi ja päivä on..Olen niin poikki näistä oudoista tapahtumista, vain sen takia olen täällä koska otin haukkujien sanat itseeni..



Domino: *istahtaa* Ei kai..En  näe oikein varmastikkaan..



Domino: Joku näkymätön liikkuu tuolla, näen sen..Tai siis *Sekoaa järkytyksestä eikä saa mitään järkevää sanottua* vaikka se on näkymätön, vaistoan sen lähestyvän!



 Domino sipsuttaa nopeasti pois paikalta itku kurkussa. Hän ei enään jaksanut mitään                                                                          yliluonnollista pahuutta.



Domino: *Miettii* Uskaltaisinko istahtaa tähän..En, siirryn vielä vähän syrjemmälle.



 Domino: Mutta..Nyt minä tajuan..*Silmät suurenevat järkytyksestä ja ääni muuttu kuiskaukseksi.*
   Se joku joka jahtasi, ei ollut elävä..Se ei ollut oikeastaan mikään vaan..



Domino: Hän oli tämän paikan hallitsia, luulisin niin, koska hän oli vain muistoakin heikompi olento. Nyt                                 tajuan miksi täälä ei ole elämää, ei muita kun minä koska..     



Domino: Tämä on paikka, jossa ei ole elämää, täälä ei voi tapahtua muistoja, täältä ei voi saada mitään iloitsevaa eikä vihattavaa..Mikään ei kasva eikä kuole.



Domino:  *Lysähtää maahan* Se joku, joka puhui minulle ollessani tajuttomana koitti selittää sitä ja hän..


Domino: Halusi auttaa.


Tämä postaus oli ehkä hiukan epäselvä, mutta tulipa tehtyä c'x  Muistakaahan, että ARVOSTAN IHAN ÄLYTTÖMÄSTI KOMMENTTEJA!*3* Luen niistä joka ikisen innolla ja vastaan tietenkin.
Lukijaksikin saa liittyä, mikä olisi myös ihan huippua!


17 kommenttia:

  1. Ihana postaus taas jälleen kerran. Dominon asu oli niin söpö, kuten on Dominokin:) Mistä sait idean, että Domino nukkuisi luonnossa? Uutta postausta ootellessa pitää kattoo aiempia yhä uudestaan ja uudestaan, koska ne ovat niin ihania ;) Lyhyet hiukset pukevat Dominoa:3 Käpy kuva on siistin näköinen. Kuinka kauan kuvasit? Kuvasitko kallion lähellä? Ja mistä keksit kaikki sun tarinat? Ja miten saat sun kuvista niin hyvä laatuisia ja elävän näköisiä? Ja kiitti kun mainostat mun blogii. Arvostan sitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 0w0 Tämähän on sitä uutta Oonaa! Hämmentävää ja mukavaa tekstiä:3 Olen ihan otettu, ihan oikeastikkin, kiitosta♥ Kiva että tykkäät Dominon asusta^^ Hmmh..En tiedä, ehkä osittain siitä että sellainen luonnonlapsi Domino ei voisi nukkua sisällä cx Ja sun ideakin ehkä taka-ajatuksella jelppas keksimään, vaikka en sitä aatellut yhtään(: Oiih! kuulostaa tosi kivalta, että postaukseni on semmosia mitä tykätään kattoa useamminkin♥ Niinhän ne pukee, kiitos Jutskun^^ Hehee:3 Kiva kun tykkäät. Ehkä noin puoltoista tuntia? En kuvannut sielä päinkään, kuvasin sielä tielä, missä kuvaan usein(: Apua, keksin ne sillein, et mietin mikä olisi sellaista, mitä ei voi tapahtua ikinä ja..En osaa sanoa! x3 Öh..Öh.0w0 Olen liian otettu, oikeastikkin hmmh..Tuota, ehkä siihen vain tarivtaan kärsivällisyyttä ja aikaa että niistä saadan elävän näköisiä:3 Olen niin huono ottaa vastaan tämmösiä kehu kysymyksiä cx Mutta arvostan niitä enemmän kuin Keski-Maalla on mittaa. Tietty mä nyt kaveria autan!^^ Ja ihana kuulla, että osataan arvostaa sitä:3

      Poista
  2. Ihana postaus! Kuvat on niin elävän näköisiä ja huolellisesti otettuja=) Rakastan Dominoa!(En siis silleinCx) Ihana toi idea! Jäi jännää kohtaan ja Tuo mysteeri henkilö on jännä :0 Ihana asu Dominolla ja ÄÄÄKSSSSSSS SÄ OOT IHAN SIKA HYVÄ KUVAA!!!!!!!!! Odotan innolla Daniellen kanssa uutta postausta. Ärsyttävää katsella näitä blogeja, kun tekis mieli itekkin alotta se oma, mut kun kamera ei ole saapunut, mutta toivottavasti pian tulee! onnea noin monesta lukijasta. Taas kerran sanon, että niin hyviä kuvia ja älä vertaile omia kuviasi sen yhen blogin kuviin, koska sillä on paljon kalliimpio kamera ja se on kuvannut nukkeJA PITEMPÄÄN, JOTEN SUN BLOGI ON AIVAN IHANA!!! Ehhh... en osaa muuta kuin lässyttää, miten ihana sun blogi ooooon!Oikeesti ootan toista osaa inoola, kun jäi mielenkiintoiseen kohtaan ja tykkään tästä blogista paljon, mut en enmpää höpise kun pitää tehä läksyt ja lukea kokeisiin)= * katsoo läksyvuorta ärtyneenä* Oisin muuten kirjottanu pitemmän komman... Toivottavasti 10000 kirjoitusvirheet ei haittaa... ota huomioon, että oon ihan surkee äikäs... mut niin että hei hei....Ärsyttää kun tuli lyhyt komma, näin ihanaan blogiin! terveisin: Hobitti, joka rakastaa tätä blogia ja Dominoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin, että kirjotat jätti kommin^^♥♥ Olen niin otettu kommentistasi, kommentit vain jotenkin kohentaa oloa ja tuntuu niin hyvältä c': Nonniih, mahtavaa kuulla, että olen onnistunut tekemään niistä eläviä ja huolellisen näköisiä^^ Hehee cx Domino nolostelee vähän tuosta x3 Ääks, kiitos kiitos♥ Hyvä että jäi jännään kohtaan B--3 Jeii♥ Daniellelle terkkui! Uskon täysin, se on varmasti niin raastavaa); Mutta onneks saat sen! Kiitos, ihmettelenkin kun on jo niin monta 0w0 Mysteeri on mysteeriä B--3 Kiva kun piät♥ OON OTETTU! EN NYT OO SIKA HYVÄ KUVAA MUT SILTI!!♥♥♥♥ Mut, mut *3* En pysty olla vertailematta, mutta yritän olla..Ja nooh..Tuo on kyllä totta et sil on kalliit kamerat jne:3 Voi kiitos!<3 Et sää lässytä, sun sanat on parantanut mun muuten niin huonosti alkavaa päivää (tiiät kyl miks) ja nyt tää päivä onkin sitten positiivinen! Voih, munkin pitäis lukee ja tehä läksyt): Äh, kirjotusvirheet on ihan normia cx Niit on munkin kommentit täynnä niit x3 Ei oo lyhyt!<3 Vaikka tiesin kyllä, et voit halutessasi kirjottaa ns romaanin cx Moikka!<3 Tuuuih♥ T: Hobitti, joka pitää liikaa kommentistasi.

      Poista
  3. Aivan samaa mieltä Jutan ( hobitin) kanssa:) Millon uus postaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavalla viikolla en varmaankaan kerkeä, koska enkun koe, äikän koe, synttäreitä täytyy järjestellä, lauantaina syndet, sunnuntaina syndet, kokeesen lukua, läksyjä..:3

      Poista
  4. Ihana postaus!! Rakastuin tohon ekaan kuvaan!! Toi valo, ja noi värit!! En osaa selittää miten ihania noi kuvat oli! <3 Toivottavasti teet pian uuden postauksen, ja keksin tästä nukkumis jutusta kivan jutun, joton toivottavasti et suutu, jos vähäsen matkin.. Mutta oikeesti niiiiiiin ihana postaus!!!! <3 Rakastan myös Dominon hiuksia, silmiä ja asuja!! <3 Sen pastellin kirkkaat värit sopii niin TÄYDELLISESTI sammaleen väriin! Hobitille! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii♥ Ihana kuulla että 'rakastuit' siihen :3 Iiks♥ Kiitos:** Kiva että arvostat ideaa, mutta en pidä matkimisesta): Oikeasti mukava kuulla että piät noin paljon♥ Hehee:3 Lumoavahan se on(: Niinhän ne sopiikin:B♥ B--3 Kiva että piät(: Onneks oon säilyttänyt noi kaikki vanhojen nukkejen yli-isot vaatteet..Hyvin niistä saa vaatteita cx Kyl mä voin, sit joskus:3

      Poista
  5. + toi ankka paita on SUPER söpö! Voithan joskus tehdä Leondralle jonkin vaatteen ? :3

    VastaaPoista
  6. Wäwäwä, Domino on niin suloinen noilla lyhyillä hiuksilla :3 tää kuvatarinan osa oli tosi hyvä ^^ ootan taas innolla seuraavaa osaa ^^

    VastaaPoista
  7. Wäwäwää c':♥ Uii, mukava juttu kun oot sitä mieltä:3
    Oo, kiva oikeesti tietää♥♥

    VastaaPoista
  8. Upea tarina ❤ Jatkathan pian? :) Ja Domino on niin suloinen, lyhyet hiukset sopivat neitokaiselle :3

    VastaaPoista
  9. Ihana tarina ♥3♥! Joka ikinen asia joka ikisessä kuvassa on vaan täydellistä ♥ Rakastan sitä, ettet ole laittanut yhtään heilahtanutta tai muuten epäonnistunutta kuvaa (Olen kai ainut joka ottaa miljoona kuvaa joista yksi on onnistunut :,D) awkdjkl olen kade :D

    VastaaPoista
  10. Ihana postaus! ^3^ Domino on niin söps ja tuo tarina ihan mieletön!!!! Jdywkjdysk voi että, ihana postaus!💞

    VastaaPoista
  11. Tosi paljon kiitosta kehuista♥♥ Hihii:"3 Olen otettu(: (Taas)

    VastaaPoista
  12. Ihana postaus nää on niin tälläseitä ihanan hämmästyttäviä:) näitä on ihana lukea olen itsekkin saamassa pullippia ;)

    VastaaPoista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥