sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Tikkataulu, noppa = kohtalo..Kuvatarinaan jatkoa







On Muumipeikko, Pikkumyy ja Muumipappa esiintyy... (^*^)

  Terppa siis vaan kaikille! Kuten jotkut saattaa muistaa, olin viikon Keski-Suomessa, joten en voinut postata siellä. Kuvia kuitenkin tupsahti mukaan aika paljon. Eilen en millään jaksanut postata, nimittäin olin ihan poikki Robinin keikasta. Oliko muuten ketään teistä eilen Riihimäessä Roben keikalla? ♥-♥. Pakko sanoa, että monien mutkien ja ärsyyntymisien jälkeen, pääsin silti eturiviin ja hyvään tunnelmaan B3. Mutta ei enempää siitä, vaan siirryn nukkeiluun!

Onko teillä nyt niinkuin nukkeinto pilvissä näin kesän kunniaksi? Mietinpä vaan, kun Blogger on ihan täynnä ilmoituksia uusista postauksista. Mutta hyvä jos on, nukkeinto päällä! Ja olen niin älyttömän pahoillani, ja kannan tästä huonoa omatuntoa, kun en ole kerennyt katsoa teidän postauksia. *Alkaa pillittää ja halaa Dominoa* Anteeksi siitä D:  Kuitenkin, lupaan katsoa tästä päivästä lähtien teidän kaikkia uusia postauksia, ellei tosissaan ole niin kiire, etten kerkeä. Kiitän muuten suuresti tässä vielä siitä, kun teitä lukijoita on melkein puolisataa! Eli 48!♥♥ Se on älytön määrä, suunnilleen yhtä paljon kun mun vanhassa koulussa oli oppilaita.

Päätin pitkästä aikaa väsätä kuvatarinaan jatkoa. Tämä on ns. tarinan toinen tuotantokausi c': . Mutta, toivottavasti pidätte♥ En voinut jatkaa aikaisemmin kuvatarinaa, koska siihen tarvittiin Dominolle uudet chipit ja peruukki. Tästä muuten piti ekaksi tehä shootti, mutta tajusin, että tästähän voisi tulla ihan okei tarinakin! Laitattehan musiikin päälle, se on tärkee juttu täs.

                                           
                               
Alku selvennystä. Domino on vaihtanut ruumista kuolleen sielun kanssa, koska hänen vanha ruumiinsa ei kestänyt nykyisyyden ja menneisyyden välillä kulkemista. (Jos ihmettelet liikaa tätä, luethan vanhat tarinat). Ruumin vaihto onnistui, mutta kuollut sielu väläyttää Dominolle yhden muistonsa..Tämä tässä on kyseinen muisto, jonka sielun riekale pakotti Dominon päähän..


                                        
                                                  -Hämärtyneen sielun lähtö-





Pelasin uhkapeliä, johon ryhdyin omasta tahdostani. Vastapelaajani oli ryöstänyt ystäväni kuukausia sitten, löysin sieppaajan ja sain mahdollisuuden saada elämäntarkoitukseni takaisin, ystäväni. 


Jos voittaisin, Eveliina, ystäväni vapautuisi. Jos häviäisin, hän pysyisi vangittuna ja minut vietäisiin pahamaineiseen sirkukseen töihin. Tiputin hermostuksissa nopan..



Arpakuutio kahahti kuivien neulasien ja oksien päälle, olin hävinnyt pelin. Eveliina suljettiin syrjäisen kylän kellariin. Poliisit kuitenkin löysivät kadonneen ystäväni ja hän pelastui. Minut oli jo viety kotimaani rajojen ulkopuolelle, etsintäni lopetettiin ja jäin unholaan.




Aikani valui pois, kuin vesi läpi sormien, kun sitä yrittää juoda purosta. Tiesin, että hetkeni on pian ohi.



Minut tuotiin sirkukseen, se oli ränsistynyt ja ilmeisesti kielletty. En tiennyt, mitä odottaa. Istuin pienessä supussa monia tunteja, ellei päiviä. Siltä se ainakin tuntui.



Jalkani olivat puutuneet istumisesta, mutta en uskaltanut liikkua.



Olin kokoajan levoton, en tiedä, miten minun olisi pitänyt olla..



Nimeni huudettiin huvittuneena ja pilkaten. Räpsäytin silmäni auki, tunsin kuinka pelko alkoi vaivata minua niin vietävästi, että alkoi huipata.



Yritin kerätä rohkeuteni, ajattelin kauniita asioita. Pidin paljon pyöräilemisestä Eveliinan kanssa tutuilla kaduilla. 



Valitsin sen minua rohkaisevaksi muistoksi, muistoksi joka auttaisi eteenpäin, ja muisttuaisi että maailmassa on henkilö, joka rakastaa aidosti minua.



Tikat. Näin valtavan kokoisen tikkataulun keskellä pientä hiekotettua lavaa. Katsomoissa oli paljon väkeä, jotka huusivat pilkkahuutoja. Tunsin itseni nöyryytetyksi ja ansaan ajetuksi. Minut ohjattiin väkisin tikkataululle.



Taulu oli ensin maassa, koska joku heitti korkealta katonrajasta minua veitsen terävillä tikoilla.



Pelosta kalpeana makasin maalina. Terät viuhuivat aivan vierestäni, en uskaltanut tehdä mitään.




Taulu nostettiin pystyyn, niin myös minutkin, väkisin. Jalkani pettivät alta, yleisö taputti ja kyyneleet kohosivat silmiini.



Laitoin kädet täristen kasvojeni eteen, ja huusin käheästi pyyntöjä, että voisivatko he lopettaa. Se ei auttanut.



Nousin vaivalloisesti seisomaan, jotta voisin väistellä heitettäviä tikkoja.



En ole ikinä ollut ketterä, joten pelkäsin kokoajan pahinta, sitä etten pystyisikään sekuntien päästä väistämään tarpeaksi.




Väistelin tiuhaan heitettäviä tikkoja kunnes..






Terä osui, kipu viilsi minua, kipu kuitenkin kesti vain pari sekuntia..







 Olin menehtynyt. Muistan kun siirryin aaveeksi, ja järkytyin huomatessani nytten rauhassa, ikuisessa unessa lepääväni ruumini.


Mutta, ei se lepo ollutkaan iäisyys, sinä, Domino Waterflower anastit ruumiini. Et halunnut itse lähteä pois maailmasta ja menettää elämäsi iloja, niin kuin minä. Et uskalla uhrata itseäsi varmaankaan edes ystäviesi takia niinkuin minä!


Olet heiveröinen kuin kukka, niin olin minäkin..Joten annan sinulle mahdollisuuden, yritän auttaa sinua selviytymään vanhan ruumiini kanssa, nimittäin et taida tietää kaikkea. Nimittäin..

               
                 
Saatat kadottaa itsesi, ystäväsi, tärkeät hetket ja asiat. Uusi ruumis ei ole alku uudelle hienolle elämälle,vaan paluu kulutettuun vanhaan menneisyyteen. 



Joo, vähän oudoks toi tarina mun mielestä meni, oli vaikeaa kasata noihin kuviin tarinaa, kun piti tulla aluksi vaan musashootti xD. Kertokaahan vapaasti mielipiteitä, ja jos joku jäi hämäämään tossa kuvatarinassa, voi vapaasti kysyä selvennystä. Minkälaista materiaalia haluaisitte muuten seuraavassa postauksessa? Onko ehdotuksia tai teemoja? :3 Viime postaukseen tuli huikeat 19 kommenttia teiltä! Oon niin onnelinen, kun piristitte mun päiviä niillä ilopakkauksilla nwn♥. Pienet ja suuret kommentit olisi enemmän kuin tervetulleita tähänkin hömppään, joten, eikun vaan palautetta jos siltä tuntuu. Perinteisesti luen/vastaan jokaiseen kommenttiin (: Kiitoksia vielä kun katsoit, ihanaa päivänjatkoa, se on nyt moro! Ps: Domino haluaa lähettää kaikille teiän omille söpsyköille terveisiä *3*.


                                          ♥Hobitti & Domino♥
                                             
                         

13 kommenttia:

  1. Tykkään niin suuresti sun valitsemista musiikeista, pianomusiikki on lähellä sydäntäni <3
    Kuvat on upeuksia, tarinan juoni on "rankka" tai vähän surullinen. Tulen katseleen ja kuunteleen tän toisenkin kerran, oi hobitti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, se on ihanaa, jos musiikki on sydäntäsi lähellä♥ Koska musiikki on niin suuri juttu itsellekkin, niin uskon, että se on sullekkin vähintään yhtä rakasta (: Kiitoksia paljon:3 Oon niin ilonen että kuvat oli noin paljon mieleesi ♥3♥ Hih, se olikin tarkoitus:3 Aww♥ Olen niin otettu, kun saan tietää, että nää ei oo semmosia kertäkäyttö postauksia (: Hobitti..♥ En vaan kestä kun kutsut mua hobitiksi xD♥ Kiitoksia tosi suuresti kommentistasi:*

      Poista
  2. Olipa ihana postaus, taas kerran oli painanettava tuota "huippu" nappulaa. Oot kyllä tosi hyvä, vaikka sanonkin sen usein. Itse en ole päässyt postaamaan tai kuvaamaan, noin kuukauteen, kun on ollut niin paljon juttuja o_o Kävisikö kuvausreissu parin viikon päästä? :3 Mutta siis en nyt ala tässä enempää selittelemään, odotan kuitenkin jo uutta postausta! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äwäwäwä, oon niin ilonen kun tykkäsit, Minnie^^ Voi hitsi, noh, toivottavasti nukkesi saa taas pian aikaa (: Käy tietty! Täytyy vaan miettiä, että mikä päivä ;3 Kiva kun ootat♥ Leondralle ja Angelinalle terkkuja (; Kiitos vielä paljon♥

      Poista
  3. hui mahtava tarina! kuvat oli mielettömän hienoja ja terävälaatuisia <3
    odotan kyllä innolla jatkoa ~!!

    domino näyttää mielettömän söpöltä tuolla peruukilla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääks! Kiitos älyttömän positiivisesta kommasta, merivilja^^♥♥ Domino kiittää:* Kiitti vielä♥

      Poista
  4. No huhhuh, nyt en muuta voi sanoa, kuin että olipa tunnetta! *__* ♥️ En tiiä miks mun selässä kulkee kylmiä väreitä, toi tarina vaan vei mukanaan >3< Noh, kaippa tästä voi päätellä että onnistuit kyllä taas paremmin kuin hyvin! c: *lukee vielä kerran tarinan läpi* Tai no... paremmin kuin täydellisesti OwO No mutta, tosi hienoja ja upealaatuisia kuvia, mustavalkoiset kuvat on kyllä sun vahvuus, samoin kuin muokkaaminen ♥️ Domino-neitokainen lumoaa taas upeilla silmillään ja ns. ilmeillään ^3^ Sitä on vaikea selittää, mutta neiti on niin eläväinen että! :D Aloituskuvat jo kertoivat että tästä on tulossa hieno postaus, mutta tää oli vielä enemmän mitä odotin! *__* Viimeks ihastelin sun maisemakuvia ja nukkekuvia ja olin sitä mieltä että eihän tästä voi paremmaksi mennä; ja sitten tämä postaus ;3 ♥️ No, kai sulla on hobitin salaisia kykyjä, haha ;) No, ensi postausta odotellessa! Kuvatarinallekin toivon pikaisesti jatkoa, niin mukaansatempaava ja jännittävä oli että pitää saada nähdä lisäää *^* <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sitä kuuluikin olla ystäväiseni B3♡ Uii, kiitos paljon♡ Kiva kuulla, että ne ovat vahvuuteni:3 Domino lumoaja nukkuu täl hetkel cx Musta on ihanaa, et se on susta elävänoloinen xD On pakko myöntää, että sillon joskus tammi helmikuus, olin kade jonkun ihmeen takia, kun Cherisee sanottiin eläväks ja Dominoo ei :"D *häpeää* Mitäköhän mun pääs on liikkunut? Aww, oon aina niin ilonen kommenteistasi ja oottelen niit ja ravaan bloggeris cx Hobitin salaisia kykyjä..o.o *jähmettyy, koska se lause on niin ihana* Tulee mahollisimman nopeesti juu jatkoo:* Toi vika lause oli niin kiva tietää, koska siihen pyrinkin!♥ Kiitos niin paljon*-*♡ Anteeksi kirjoitusvirheet cx

      Poista
  5. EIKÄH!!!>3< AIVAN superhypertuplatriplahuplajuplasikraihanatäydellinenkoskettavapostaus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>3< Oot aivan uskomattoman taitava kuvaaja ja osat ottaa noita kuvia aivan superhyperhyvin!!!!!! Oot nii hyvä kuvaaja ja Domino on niin söpö!!!!!!!!!! Osaat kuvata niin hyvi mustavalkosia kuvia ja vielä muokata niitä niin täydellisesti!!!! Dominon asu oli loistava ja oikeesti mä oon kade sun kuvaustaidoille ja haluuun ne!!!!!!!0w0

    Siis toi kuvatarina..AIVAN LOISTAVA en ois uskonu, että teet noista kuvista, mutä sillon näytit, että teet kuvatarinan! Siis aivan loistava postaus!!! Juoni oli koskettava ja niin hyvä!!! Musiikki oli tosi hyvä ja sopi täydellisesti tuohon!!B3 Kuvien värit ja terävyys oli loistava!!!!!! En voi kässää miten hyvä oot kuvaa oikeesti!!!!

    Sori tästä kommasta, jos virheitä löytyy, sillä kirjoitin kännyllä..köh.. Ja onnea noin monesta lukijasta!! Ootan innolla seuraavaa postausta!!! Daniellekin odotaaa toista postausta innolla!!!!!

    VastaaPoista
  6. Vastauskommani kerran jo poistu._. EIKUN ALUSTA. Iiikks! IHANAA ETTÄ OIKEESTI TYKKÄSIT NOIN PALJON:* Domino kiittää^^ Kiitti niin älyttömästi tosta kaikesta! Oon niin otettun:** Älä oo kade!D: Hyvä on!:"3 Voin antaa vähäiset lahjani *viskaa ne nopeasti Jutalle* Kiitti taas suunnattomasti o.o♥ Kehusi on ihania:* Kiva kun susta musiikki sopi:3 Kiitos kiitos:* Mulkin on virheitä samasta syystä cx Kiitos:* Kiva kun ootatte^^ Kiitti paljon illan piristyksestä!♥♥

    VastaaPoista
  7. Oon ottanu tätä postausta ^^ Ihan mahtava alku tälle toiselle kuvatarinan "tuotantokaudelle"

    Olit onnistunu sisästää tähän tarinaan tosi upeen tunnelman, ja oii noi kuvat on niin hyvälaatusia ja yksityiskohtia täynnä ^^ Muuten, ootko tykänny tosta sun tän hetkisestä kamerasta? Sillä ite aamusta oon menossa ostamaan samaisen kameran, kun näyttää olevan tarjouksessa Gigantissa ^^

    Palaan vielä hehhkuttaan tätä tarinaa :"D Siis äwäwäw en tiiä miten kuvailisin tätä lukemisen jälkeistä tunnetta, sillä noi kuvat ja kuvakulmat oli niin täydellisiä *_* Oot tosi hyvä tekeen tarinoita, mäki haluun oppii :D

    Sitten nää muokkaukset. Tän postauksen eka kuva oli jotenki tosi lumoava ja toi teksti tossa oli niin ihana <3 Tässä yksi päivä luin sun postauksia alusta saakka, nii oot kyllä kehittyny tosi paljon ^^

    Jäämpä ootteleen uutta postausta, joten postaileppa mahollisimman pian, ja sori vielä mahollisista kirjotusvirheistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, ihana tietää Iida♥

      Oon ihan sanaton, kiitän suuresti♥ Olen erittäin tyytyväinen kameran♥ Suosittelen, helppokäyttöinen, ei mikään surkee lelu, ihan mahtava ja eikä mikään kallis järkkäriksi:3 Suosittelen lämpimästi♥

      Okei xD 0.0 Aww, kiitos kiitos! Kehusi on niin suloista sokeria *3* Kiitos:* Ei sun tarttee oppii, kun oot jo ihan mahtava! Sun tarinat on niin ihania♥

      Kiitos paljon:3 WOW! 27 postausta..Nostan sulle hattua :3 Kiva kun en oo susta junnaillu paikal:3

      Mahdollisimman nopeasti juu♥ Äh, äläs nyt:3 Mul on niit kuule kommentit täynnä cx. Kiitoksia vielä paljon Iida:**

      Poista
  8. Mä aloin itkeä oikeesti ihan kauheeta jos jonkun oikean ihmisen elämä ois tollaienen:((:'(

    VastaaPoista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥