tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tutoriaaleja Dominon tapaan ja uutisia

                                                        Pöö kaikki mursumakaroonit!<3

 Ekaksi haluan sanoa, että menen 19 päivä parin kaverini kanssa Keski-Maahan Suomeen viikoks, joten en voi VÄLTTÄMÄTTÄ postata sielä, ellei Jutskuliini ota sinne läppäriä. (vinkki vinkkinä Jutta). Kävin eilen muuten Oonan ja Jutan kanssa kaupoilla, ja tulihan sieltä messiin Dominolle uudet ripset. Aloin sitten heti kotiin tultuani kuvailemaan Dominoa (Alussa olevat kuvat). ja laittamaan ripsiä. Voin sanoa että mulle se oli aikamoinen urakka, kesti neljä tuntia! Huhhuh, oon sitä mieltä että nyt vähään aikaan en halua availla neidin päätä, Domino on nimittäin semmonen kiukkupussi että suurin osa ajasta menee hänen taivutteluunsa ,_, . 

Reissusta vielä sen verran, että otan Dominon mukaan ja kameran! Eli kyllä sieltä tulee kuvia, siitä ei huolta. Lukijat muuten, sovitaanhan että pidätte peukkuja että eräs paketti kerkeäisi meille ennen kun lähen reissuun?Oon huomannut kuulkaas, että mul on ollut nyt pari postausta pelkkiä seepia/mustavalkokuvia täynnä, joten lupaan että seuraava postaus on omistettu kokonaan värikuville. Tein teille muuten vähän erikoisemman tutoriaalin, nimittäin ripsien vaihto. Tietty myös sen yleisen peruukin vaihtamis ohjeet, mutta ei siitä sen enempää! Osa kuvista on ehkä hiukan rakeisia, koska valaistus. Innoistuin tekemään myös ohjeisiin liittyvän lyhyt kuvatarinan.

Toivottavasti kuvat ovat iloista katseltavaa, ja että tutoriaaleista on hyötyä (^-^).


                                        -Solitude can smash your mind- Kt: Enkö ole hyvä omanaitsenäni?
Domino: Ei! En halua enään että muutat minussa mitään.

Anni: Ihan vähän vain, ei siinä kestä kauaan.


Domino: Ai ei kauaan!? Viimeksikin jouduin venttaamaan monta isoviisarin pyörähdystä kun sörkit silmiäni.

Anni: *Kyllästyneenä* Niin, mähän vaan vaihdoin sulle ne silmät, joita moni kommentoija on kehunut -.-.


Domino: *Välttelevästi* Ei nytten puhuta siitä, vaan siitä miksi minä en ollut hyvä sellaisena kun olin ennen.


Domino: Vaihoit minulle tämän paksumman vartalon, jossa on vaarana katketa kaulatatti tai mikä nyt olikaan! Multa voi kellahtaa pää missä tahansa välissä lattialle .__.


Domino: Etkä sä edes ikinä kysy että tykkäänkö näistä vaatteista mitä joudun pitämään! Tää villamekkokin kutisee...
Anni: Arrgh! Jos vielä vähänkin vingut kun mikäkin koiran vinkulelu jota hurtta pureskelee niin sitten-


Domino: *Muuttaa ääntään surullisesti ja keskeyttää Annin* Ja nämä hiuksetkin leikkasit huoletta!

Anni: Nyt kompastuit omiin kengännauhoisi, Jutta ne leikkasi. Kerroit sitä paitsi pitäväsi niistä, että kuinka helppohoitoiset ne ovat nyt (-.-)


Domino: Noh..Niin tykkäänkin! Mutta oliko sitten pakko hankkia sitä uutta peruukkia mulle! Toivottavasti se jää postiin jumittaa.

Anni: *Huutaa mikä keuhkoista lähtee* SÄ ET SAANUT KERTOA SITÄ! Nytten ne tietää mikä se paketti on, mitä ootan!


Anni:  *Ajattelee* tää riita kestää ikuisuuden jos en nyt luovuta... *Kysyy varovaisesti* Domino..Kävisikö, että jos hakisin sen hatun sulle sieltä komerosta jonne sen piilotin?

Domino: Hmh, en edes tajua miksi veit sen sinne..Halusit varmaan vain härnätä mua sillä mutta juu...


Anni: *Ojentaa hatun Dominolle*


Domino: *Purskahtaa kyyneliin* Mutta voitko kertoa? Miksi ne pitää vaihtaa? Enkö ole tälläisenä jo hyvä? Monet kommentoijat ovat sanoneet minua täydelliseksi, mikset usko heitä? ,__,


Anni: *Kiusaantuneena* Sinä oletkin täydellinen! Mutta, haluan että olet vielä kauniimpi..vaikka täydellistä ei voi ylittää, haluan että olet omanlaisen näköinen.


Domino: *Hengittää syvään rauhoittuakseen* Nyt ymmärrän! Monet sanoivat jo kuukausia sitten kuviasi täydellisiksi, ja että niissä ei pidä muuttaa mitään. Mutta nyt kun he ovat huomanneet miten olet muuttunut kuvaamisessa, he näkevät että olet kehittynyt sitä täydellisestäkin paremmaksi! He eivät vielä tienneet paremmasta ja kaikesta mihin pystyt.


Domino: *Hihkaisee iloissaan* Mä suostun! Te lukijat ja kommentoijat olette kehunut mua niin paljon että olen saanut itsevarmuutta. Sen takia uskallan tehdä tämänkin!

Anni: Olenko mä antanut sulle itseluottamusta? (^-^)

Domino: Siitä ei nyt puhuta .__.


                                                       -Peruukin vaihto-

(Tämän tutoriaalin kertoo Domino)Noniin! Haluat siis nukellesi uuden tyylin tai muuten vaan irrottaa tukkapehkon? Okei! No, ekaksi tarvitset puikkoliimaa. Ei missään nimessä pika- tai kuumaliimoja, se syövyttää muovia ja se ei oo kiva juttu 0.0.


Herra veitsikin kannattaa olla operaatiossa mukana. Sukkapuikkokin kyllä käy, mutta herra veitsi oli niin rohkea ritari että ilmottautui paikalle!


Ripaus rohkeuttakin soppaan, niin hyvä tulee! Myöskin varovaisuus kannattaa ottaa mukaan tähän projektiin.


Elikkäs, laita takaraivosta veitsi peruukin alle, ja tee ees taas liikettä varovaisesti. Tähän tarvitsee voimaa.


Kun veitsi on jossakin puolessa välissä, ja peruukki on jo aika irti, repäse varovaisesti peruukki irti. Ei kannata etukautta ottaa niin kun toi yks .__.


Yääh! Tässä on ehkä nukkesi nöyryyttävin vaihe. Peruukki on irti ja kaikki tahmaset ja inhottavat liimajäljet kiiltää. Mutta kyllä! Peruukki on hussikas! (^-^)


Älkää välittäkö tuosta päästä. Mutta siis, otetaan liima esille ja laiteitaan liimarajoihin liimaa. Asettele tämän jälkeen peruukki hyvin päähän ja anna vaikka varmuuden vuoksi kuivua.
Kattokaa kuinka söpö! Posityyhtynen lupautui pitäämään peruukkiani operaation aikana.

Kymmenen pistettä Rohkelikolle jos onnistuit! Piä hauskaa!-Silmäripsien vaihto-
(Tämänkin tutoriaalin kertoo Domino)Moro! Noniih, räpsyripsi projektin pariin! Itselleni laitettiin sen takia ne, koska silmäluomien alta näkyi ikävästi silmiäni, ja onhan ne nyt kivemmat! (^-^)


Tarvitset liimaa. Ei kuuma- tai pikaliimoja. Saattaa syövyttää muovin. Sakset, ruuvimeisseli ja tietty ripset..Ja nukke! Joku säilytyspaikka ruuveille yms. Häviää tosi helposti.


Aikaakin, koska tämä projekti voi viedä paljon sekunteja, minuutteja, tunteja jne.


Ota peruukki pois. (Ylhäällä ohjeet peruukin irrottamiseen). Avaa nuo kolme ympyröityä ruuvia.


Ruuvaa ruuvit kokonaan irti.


Ja nosta takaraivo varovaisesti paikoiltaan. En muuten oikein pidä noista korvista .__.


Nosta nuo silmien sulkutapit pois pois. Ne ei ole sen kummallisemmin kiinni.


Sitten ota jouset pois paikoiltaan, jotta ne eivät venyisi pilalle.


Vuorossa taas ruuvamista. Ruuvaa nuo kolme ympyröityä, ei mitään muita.


Anni ei tiennyt, kumpaan suuntaan pitää ruuvata, joten kerron nytten tässä kun aikaakin kerran on. Eli vasempaan jos haluat irti, ja oikealle jos haluat kiinni.


Tämä on taikuutta! Katsokaa! Se pysyy siinä! 0n0

Anni: Tämä ei ole sirkus, Domino.__. Tuo on magneetti. Jos nyt jättäisit sivukommentit pois juonnosta.Ruuvit on ruuvattu pois, nosta varovaisesti silmämekansimi pois paikoiltaan.


On noi kyl aika pelottavat, näyttää vähän sammakon silmiltä.


Nyt nostetaan luomet pois paikoiltaan. Nekään ei ole millään kiinni.
Nytten sitten avataan paketti! (Itsestäänselvyyksiä)


Anni laitto ripset päällekkäin jotta ne olisivat entistä paksummat. Näin ei siis ole pakko tehdä.


Kuten huomata saattaa, lisäripset ovat liian pitkät. Eli siis pitää lyhentää.


Näin! Nytten ne ovat suurinpiirtein saman levyset.


Laitahan liimaa tuohon ripsen kärkeen. (Siis siihen kohti mistä ne pitäis ihmisilläkin kiinnittää). Anni joutu laittaa aika runsaasti, irtos nimittäin kokoajan. Mutta kokeile, että pärjäätkö vähemmällä määrällä.


Laita ripset samoihin kohtiin, missä oli vanhatkin ripset. Eli takaa vain kiinnität. Anni jätti vanhat ripset sinne alle.


Sitten odotetaan rauhassa kuivumista. Kattele vaikka nukkehaaveitasi.. ;-;


 Kun ripset ovat kuivuneet, (noin 3 minaa kantsii oottaa) aseta luomet takaisin paikoilleen. (Huom! Luomet kyllä laitettiin ihan oikeille paikoille, vaikka kuvassa ne eivät ole niin).


Aseta silmämekansimi takaisin paikoilleen varovaisesti.


Nyt sen pitäisi näyttää tältä.


Ruuvataan kunnolla kiinni.Sulkutapit paikoilleen ja ne vieterit. (Saa esim sukkapuikoil avitettua tai kynäl)

Nytten vain ruuvaa pää takaisin paikoilleen ja...TADAA! Ystävälläsi on uudet ripset♥


Tähän on hyvä lopettaa. Istuin tässä tietokoneella niskani kipeiksi, mutta toivottavasti oli sen arvoista. Siitä päätätte te! Kertokaahan kommenteissa avoimia mielipiteitä. Sanokaahan ehdottomasti, jos joku juttu jäi epäselväksi. Vastaan/luen muuten jokaisen kommentin♥ Kommentit on ihana juttu, muistakaahan se. Ihanaa päivänjatkoa, me nähdään ensi postauksessa!


                                                       Hobitti & Domino♥


26 kommenttia:

 1. Hieno, on hyvä tuto tää alempi koska ripsienvaihto odottaa... Ja Domino on niin suloinen! Ja olin eka kommaaja, olen ylpeä siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on hyötyä!^^ Jep, sulonen mikä sulonen♥ xD

   Poista
 2. Aaaws uudet räpsyttimet ovat perfecto *3* Muutenkin postaus oli mielenkiintoinen, ihana että yhdistit erilaisia juttuja yhteen postaukseen ♥️ Todella selvästi tehty ja hyvin selitetty tutoriaali, oli oikein mukava lukeakin vaikka tuttua puuhaa onkin jo ;3 Tuo tarina oli hauska, ymmärrän kyllä Dominon tuskan mutta olihan siitä pienestä kärsimyksestä hyötyäkin! ^__^ Dominosta tuli nimittäin todella kaunis ♥️ Totta tosiaan en olisi enää uskonut että paljon söpömmäksi neitokainen voisikaan tulla mutta näköjään voi >3< Ihanasti muokattuja kuvia muuten, mustavalkoiset kuvat varsinkin pistivät silmään ♥️ Toki tuo shootti tuolla alussa oli taas jotain upeaa, mutta sehän nyt on sanomattakin selvää että sun shootit on niin hienoja ;3 <3 Ihanat vaatteet muuten Dominolla, oletko itse tehnyt tuon mekon? ♥️ Katsoin vaan että näyttäisi kudotulta, olenko ihan väärässä? OwO Enpä taaskaan keksi mitään parannettavaa, ihana postaus siis kaiken kaikkiaan! c: Tee ihmeessä joskus lisää tutoriaaleja kun osaat niin hyvin ja selkeästi selittää ja kuvata ♥️ Ja tuollaisia tarinoita (varsinkin huumorilla maustettuja) olisi kiva nähdä jatkossa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiva kun tykkäät! Juu, halusin et tää on mahdollisimman monipuolinen(: Halusin joo tehä tästä vähän erillaisen tutoriaalin! Niin on! Se on niin nätti noil ripsil:* Hihii, kiva kun taas kuvat oli mieleen:33 Ei ole mun tekemä, kumpa osaisinkin tehä tollein vaatteita^^ Mummoni teki kerran yhelle pehmolelulle muistaakseni aikoja sitten cx Kiitti tosi paljon Diamond!:**

   Poista
 3. IHANAA! ♥ TAAS UPEASTI SELITETTY MOLEMMAT TUTOTT! Dominolla on ihan yli kauniit ripset, tiedät varmaan itsekkin! ♥♥ * 3 * ♥♥ Hahaa, haluan Decalle samanlaiset x) Anni Hobitti! Domino varmasti tykkää kun katot tota haavenukkea.. > u <

  JA ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ SULLE ON TULOSSA PAKETTI! Kenties poikaystävä Dominolle x) ♥ Tai jotain muuta, esim vaatteita tai niin??!!
  N-oo--- Toivotaan ja pidetään peukkauja, että ehtisi kotiin ennen lähtöäsi! Olihan se neljä tuntia silti näköjään näitten ripsien arvoinen, vai?

  Tulen odottelemaan taas kuvia uuteen postaukseesi! Tiedän jo että niistä tulee varmasti sitten kauniita, onhan Dominokin kaunis ja sun kuvaustaidot on yhtiä parhaimpia! ♥ ^w^ ♥

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww♥ Mahtava tietää että tykkästi:* Tiedän juu^^ Hehee, sun täytyy hankkia B3 Nyyh ); Oon joo vähän ilkee ton haavenuken suhteen..</3 Ei ole poikaystävää cx Domino ei varmaan tykkäis jos se joutuis jakaa kuvausruudun jonkun pojan kaa xD Peruukki tulee kotiin(: Kyllä! Oli sen arvioinen! Ainoa, että nyt silmiin on tullut jtn häslinkiä, taisin painaa silmämekanismin liian syvälle päähän kun luomet ei tahdo mennä kiinni ); Huomenna taas täytyy avata pää.

   Ihana oikeesti kuulla että tääl on väkee joka oottaa uusia postauksia^^ Oi kiitti tosta söpöstä lauseesta:** Kiitti Siniapila!<3

   Poista
 4. Tosi kauniita kuvia ♥ + hyvät ja selkeät tutoriaalit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella postiivisesta palautteesta, Miruka! ♥3♥

   Poista
 5. Oijoo, just tänään kiusasin omaa Micuani - lupsuluomia yritin korjailla ja päädyin sitten laittaan lisäväriä naamaansa... Nyt silmät näyttää oudoilta ja joudun avaamaan pään uudelleen - ei oo meillä helppoa näiden nuksujen kaa!!!

  Mutta, tosi hyvät tutot, oi Hobitti, ja hienot kuvat (itse käytän erikeeperiä ja vielä washiteippiä varmistamaan ripsiä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Välillä on niin stressaava harrastus tämä nukkeilu että herranen aika!D; Mutta tsemppiä sulle paljon♥ Kiva kun tykkäsit!^^ Tuii, on niin söpöö kun kommentoijat kutsuu mua Hobitiksi:3 Okei! Uskon että sekin töpsii(;

   Poista
 6. Kiva postaus<33 Alkukuvat oli niin söpöjä ja Dominon tyyöi on tyylikäs B) Selitit nuo tutoriaalit hyvin ja selkeästi, mutta meillä ei ole puikkoliimaa eikä erikeepperiä, mutta meillä on puuliimaa, mutta onkohan se sama asia kuin erikeepperi?? Domino on entistäkin söpömpi noilla tuuheammilla ripsillä<333 En jaksa kirjottaa pitempää, mutta oottelen uutta postausta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tykkästi Jutsku^^ Hyvä että sun mielest selitin selkeesti, koska pelkäsin et selitin oudosti:/ Googlasin äsken puuliiman, ei ole sama asia); Niin on!<3 Okei^^ Kiva kun säkin ootat:3

   Poista
 7. Ihana postaus<3 Kuvat oli söpöjä ( alkukuvat siis:3) Ja oli kiva kun kerroit miten peruukki irrotetaan, miten pullipin pää avataan ja miten ne ripset laitetaan ja niin edelleen tästä postauksesta oli hyötyä sillä vaihdan joskus ne lisä ripset;) Domino on niin suloinen noilla lisä ripsillä<3 Ilman sun neuvoja siitä pään avaamisesta ei olisi tullut yhtikäs mitään, mutta sitten kun avaan Danan pään katson tän postauksen ja otan mallii:3 Oottelen uutta postausta:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kuvat olivat mieleesi! Hehee, mukavaa että postauksesta on hyötyä B3 Jep:** Kyl siitä varmaan ois tullut xD Kiva tietää! Hihii^^

   Poista
 8. Heh! :3
  Domino on söps! > u < * silittää Dominon päätä ja sössöttää *

  eheheheh sehän olisi omituista, jos just sillä viikolla olis tääl keski-suomes miitti 8----) Mihis päin keskisuomen jylhää seutua tulet? x3

  Hyviä noi tutot! vaikka osaankin nuo jo :D Mutta joillekkin muille nuo on hyödyllistä tietoa! :33

  Seuraavaa postausta odotellen x333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee cx Kylläpä Dominoa kehutaan (*3*)

   Niinpä! Hmmh, meen..Tuota..(Suunnistusvaisto hakuses). Emmä tiiä tarkalleen cx.

   Kiva kun tykkäsit!^^

   Kiitti vei Jeppi:*

   Poista
 9. Oioi kuinka söpö Dominosta tuli *_* Vaikka neiti olikin jo ihana niin nyt se on vieläkin ihanempi ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii!(♥3♥) Täydellistä Iida, että oot tota mieltä^^ Domino kiittää:*

   Poista
 10. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!
  Tää sun blogi on niin täydellinen <3
  Tää postaus oli niin täydellinen <3
  Dominokin on niin täydellinen <3
  Kaikki on niin täydellistä <3

  Oli mulla vielä kysyttävääkin! x)
  Eli oon varmaan hankkimassa piakkoin Akemin ja ajattelin, ettei sua sit haittaa jos leikkaisin sen hiukset samallalailla (kun latvat menee huonoon kuntoon) kuin Dominon hiukset ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 'Ääks! Sun kommentti on täydellinen:* Kiitti ihan valtavasti Crystal Doll!!<3<3 Tietty saat leikata!:3 Ja ihanaa jos saat Akemin:* Juu, Dominollakin meni latvat vähän..cx Mut kiitti suuresti♥

   Poista
 11. Ihana postaus! Kekseliäitä kuvia, ja ohjeet olivat tosi tosi selvät ja kiinnostavat. Ei nyt tule pitkää kommenttia, mutta ihana postaus joka tapauksessa, ja ootellaan täällä Leondran ja Angelinan kanssa jo jatkoa! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkästi Minnie^^ Hauskaa että kiinnosti B3 Kiitti vie:* Ja jeii♥

   Poista
 12. Moi! Sinut on haastettu! http://laurelinennuket.blogspot.fi/2015/06/haaste-mokkikuvat-part-3.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Mutta olen jo tehnyt haasteen ): Anteeksi:/

   Poista
 13. Tulin sun blogiin ja olin sillee. "Wut, kuka toi ohanan näköinen nukke on?" Näin ton yläkuvan nimittäin. Postaa pian <3.T:Hemuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee cx Mahtavaa että yllätyit cx Juu, teen täl hetkel postausta♥ Saat tietää tuon kuvan syyn sitten:33

   Poista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥