sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Takaisin menneeseen..







                                       Pöö! *Halaa kaikkia kommentoijia/lukijoita* ♥♥♥

Terppa taas jokaiselle! Säät eivät ole parantuneet, sadetta piisaa jne, mutta ei välitetä siitä! Lähden keskiviikkona muuten eräälle leirille kaverini kanssa viideksi päiväksi, joten en voi sinä aikana kuvata Dominoa/postata.

Mutta, sen jälkeen jatkan taas normaalisti postauksien tekemistä :3. Tein pitkästä aikaa kuvatarinaa, jota pääsette pidemmittä puheitta lukemaan. Kiitän tässä myös tuhannesti teitä kommentoijia, viime postauksessa oli paljon niitä ihania kehuja ja palautteita, kiitos!♥3♥. Vanhaan kuvatarinaan pääsetkin tästä. Musiikin myös kannattaa laittaa päälle, koska se merkkaa paljon tässä.


KT: Takaisin menneeseen, vai oletko tulevaisuuden kahleissa?





Domino: Oletko varma tästä? Olemme tepsuttaneet tunteja. Enkä ymmärrä, miten täältä voisi löytyä minun vahvuuteni? *Hengästynyt ääni*

Pearl: Koitahan edes nauttia tästä metsän rauhasta, kuuletko lintujen sävelet? Ne kuiskivat toisilleen meistä.
Ja jos jaksaisit odottaa, niin kyllä se vahvuus löytää sieluusi, usko tai älä.



Domino: *Kallistaa päätään kuullakseen paremmin* ..Nuo äänet, ne ovat todella kauniita. Ne ovat virkeitä ja tiedottomia maailman pahuudesta. *Ihaileva ääni*



Domino: Hih, aivan kuin yksi koittaisi kertoa minulle jotakin, jostakin juuri kokemastaan ilosta.

Pearl: *Naurahtaa* Sinulla on vielä opeteltavaa lintujen kuuntelemisessa, tuo punatulkku yritti kertoa, että sinulla on hassu päähine, joka sopisi paremmin linnunpesäksi.



Domino: *Sulkee silmänsä muistellakseen jotakin* Nuo äänet merkitsevät liikaa minulle. Ennen tätä kauheata katoamistani, veljeni kanssa katseltiin tuntikausia lintuja keväisin, jotka palasivat purolle lepäämään.



Pearl: Uskon, että saat vielä joskus kokea tuon tilanteen, usko minuun. Sinä et ansaitsisi oikeasti tätä.

Domino: T-tuota on vaikea uskoa, mutta ilman toivoa minun on turha edes yrittää selvitä tästä.




 Monien mäkien, vesikuurojen ja itikoiden jälkeen..



Domino: Mutta yksi juttu mua vaivaa todella paljon..



Domino: Miten pystyt auttaa löytämään minun vahvuuteni, kun tuskin edes tunnet minua.



Domino: Sen takia olen epäröinyt luottaa sinuun, kun et tiedä minusta mitään, enkä mä susta paljoonkaan.



Pearl: No siis..*Köhii äänensä puhtaaksi ja alkaa puhua vakavana jostain, mitä Domino ei yhtäkkiä kuuntele.*

Domino: Voi, anteeksi Pumpuli kun olet joutunut olla tuntikausia sielä laukussa.



Domino: Halusin suojata sua Suomen kesältä, ymmärräthän? nwn. Ajatukseni oli siis vain huolehtivainen.

Pearl: *Selittää yksityiskohtaisesti jotain eikä huomaa, että Domino ei kuuntele*.


Domino: *Puhuu Pumpulin puolesta vikisevällä äänellä* Noh, saat anteeksi, jos annat minulle suklaakeksin, jossa on kermavaahtoa ja hilloa! *Kikattaa*



Domino: Hyvä on, heti kun löydämme keksejä, niin annan sinulle ja-

Pearl: *Höpöttää edelleen, kunnes huomaa ettei Domino kuuntele* Domino Waterfolwer!


Pearl: Kiitos hienoista kuuntelutaidoistasi .___. . Ekaksi kysyt kysymyksen, ja kun sitten alan kertomaan vastausta alat puuhailla omiasi.

Domino: *Sopertaa nolona* A-anna anteeksi. Mutta en ollut jutellut Pumpulille koko päivänä..



Domino: *Virnistää* Jos voisit, niin kertoisitko sen jutun kuitenkin uudestaan? ^^.

Pearl: .__. Ei kai tässä muu auta. Pyydän, että kuuntelisit, koska en enään selittele tätä kolmasti.




Pearl: Kuolleilla sieluilla, on mahdollisuus lukea elävien olentojen menneisyyttä kuin avointa kirjaa, jos he vain harjoittelevat tarpeeksi ja ovat arvostaneet elämää..



Pearl: Olen tietoinen siitä, mitä olet tehnyt, puhunut ja jopa välillä ajatellut. Siksi olen tiedän, miten löydän vahvuutesi.



Domino: *Hieroo nenänpäätä ahdistuneena* Tämä on aika inhottavaa, kun tiedät kaiken. Jotenkin niin vakoiltuna olleen olo.



Domino: *Silmät kirkastuvat innostuksesta* Mutta sittenhän voit lukea Chelsan (pahiksen) ajatuksia, ja selvittää, miten hänet voisi tuhota!

Pearl: *Yrittää sanoa jotain surullisena*


Domino: Mikset heti kertonut tuota? En malta odottaa, kun pääsemme siitä kiusankappaleesta eroon ♥-♥.

Pearl: Hän on lukinnut muistonsa ja mietteensä jollakin taikuudella, jota en osaa avata..Anteeksi siitä Domino. *Näkee tämän surulliset kasvot, joten vaihtaa puheenaihetta* Katsoppa tuon ison rasian sisälle, minkä päällä istuit.



Domino: *Katsoo sen sisälle lasin läpi hämmästyneenä*. Ne ovat..simpukoita. Miksi keskellä metsää on simpukoita, kun lähellä ei ole edes merta?



Pearl: Keräsin ne koska tiedän, että pidät niistä suunnattomasti. Ne herättävät sinussa muistoja siitä, kuinka keräsit perheesi kanssa niitä ja kuuntelit meren kuisketta. Mutta se kuiske..



Pearl: ..oli oikeasti sielujen kulunutta ääntä.



Domino: *Katsoo muualle häkeltyneenä*. Mihin sinä pyrit tällä kaikella? En ole Gandalf  Harmaa, joka osaisi päätellä juttujasi tuosta noin vain. 



Pearl:  Opettaisit hyviä kuolleita sieluja suojelemaan itseäsi, mutta niitä pitää olla paljon, koska ne ovat välillä  hyvin heiveröisiä.



Domino: Mutta mistä sitten kerään tarpeeksi sieluja? En tiedä kun vain yhden paikan, missä niitä on joka puolella Enkä halua mennä sinne, vihaan sitä aluetta.



Pearl: Puhut Ajattomasta alueesta, ja kyllä. Se on ainoa mahdollisuus selvitä tästä kaikesta. Katsoppa, mitä laukkuusi ilmestyi. Se esine oli minun omani, mutta Chelsa (pahis) varasti sen aikoja sitten, mutta kun lähdin aluleelta, se tuli mukaani.


Domino: *Katsoo laukkuun määrätietoisena*. Pearl, minä suostun tähän. En ymmärrä miksi, mutta se tuntuu oikealta. Lähden Ajattomalle aluleelle.


Noniin! Toivottavasti kuvatarinaa oli kiva lukea :3. Sen väsääminen teki välillä työn päälle, kun paarmat tuli pörräämään, akku ulvoi tyhjyyttä ja muokkaaminen oli hidasta. Mutta, ei valituksia sen enempää nwn. Tätä oli noista jutuista huolimatta kiva kuvata. Musta kuitenkin tuntuu, että niiden, jotka ei oo lukenut aikaisempia osia niin tämä kuvatarina on epäselvä 0.0.

Muistutan (taas) tässä vielä, että luen/kommentoin jokaiseen teidän lähettämäänne ihanaan kommenttiin, joten ei taaskaan huolta, että ne valuisivat hukkaan :3. Nähdään ensi postauksessa ja hyvää päivänjatkoa!♥.



                                                         ♥Hobitti & Domino♥

22 kommenttia:

  1. Oh, tuo ensimmäinen kuva on upea. Siinä on jotenkin mystinen tunnelma.

    Ja tarina oli taas upea ♥ Teet näitä jotenkin omaperäisellä tavalla, ja tykkään siitä :) Musiikkikin sopi loistavasti ja kuvien laatu oli tosi hyvä. Puheet sieluista ovat mielenkiintoisia, enkä malta odottaa jatkoa^^ Myös itse Domino on omalaatuinen ja suloinen persoona. Postailehan taas kun pystyt ♥ !

    VastaaPoista
  2. Oijh❤❤


    Ihania kuvia taas❤
    Varsinkin ensimmäinen oli aivan mahtava:3

    Rakastan kuviasi ylikaiken❤
    Sinun kuvasi ovat todella upeita ja persoonallisia ^3^

    Todella ihanaa että vaikka itikat syövät sinua ja muokkaaminen vie paljon aikaasi, jaksat silti nähdä näissä näin paljon vaivaa❤
    Olet kyllä aivan huippu tyyppi!

    Ja kaikista kuvista näkyy kuinka paljon sinä rakastat nukkeasi, en tiedä miten, mutta näkyy vain cx

    En oikeasti malta odottaa seuraavaa kuvatarinan osaa C;

    Terkkuja taas Domskulle ja pidä hauskaa leirillä❤

    T:Hemuli

    VastaaPoista
  3. Kivaa musiikkia, nautin tästä x)

    Mutta juu, taas oli niin hyvä osa tätä tarinaa, että itkettää :D Tää vois oikeesti olla joku elokuva ^^

    Nyyh, osaat käyttää tota kameraa noin hyvin *_* Itelleni se on vielä hieman uusi, joten joudun vähän harjottelee ( eli en osaa käyttää kameraa xD ) Mutta oot niin hyvä kuvaa, että lel , harvat kehittyy sun tasolle x)

    Jäänkin taas ootteleen inolla seuraavaa osaa ^^

    VastaaPoista
  4. harmi ettet pääse postailemaan, mutta pidä hauskaa leirillä!

    mielenkiintonen kuvatarina jälleen kerran. c: kuvat on todella sieviä ja tykkään näiden muokkauksista paljon, aivan ihana värimaailma. <3

    dominon hattu on söpö! ^3^ domino on kyllä muutenkin vaan niin mielettömän suloinen hhh<3

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana osa jälleen kerran! :O
    En tajua miten joku voi olla noin taitava ;w;
    Domino on niin ylisöpö et voisin syyä sen ;3;
    Mutta; Nuo kuvat olivat tosi tosi tosi kauniita, niissä oli ihana lämmin tunnelma, wau!
    Oot tosi taitava kuvaamaan ja tekemään tarinaa! owo
    Jatkoa odotellessa nwn

    VastaaPoista
  6. Niin ihana tarina, niin ihana musiikki ja niin ihana postaus ♥️ Oot yksi taitavimmista tarinantekijöistä keitä tiedän :3 Upeaa jälkeä! Kaikki oli kohdallaan; vuorosanat ja kuvat, sekä ihanaakin ihanammat muokkaukset! ♥️ odotan innolla jatkoa ^3^ Domino söpöliini, tulethan meille asumaan...? ;3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, blogger poisti puolet kommentista! :( no tuossakin pienessä kommentissa asia tuli varmaan selväksi, eli aivan järkyttävän hienoa työtä ♥️

      Poista
    2. Harmillista, kun Blogger teki niin töykeästi, olisin mielelläni lukenut kommenttisi alkuperäisenkin version ;-; Mutta tämäkin on aivan ihana!<3 Kiitti Diamond:* Kehusi on niin suloisia nwn. Hih, kiva kun ottelet:3.

      No tietenkin muutan Diamond! *-* Odotan innolla, että pääsen näkemään Cherisen, Pandoran- Tsot, Domino D: Äläs tuu tänne ;3. Kiitti vielä tosi paljon kun kommasit♥

      Poista
  7. Geesh nää on ihania♡ Arvostan sua kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos niin paljon Sarkku♥3♥. Kommenttisi on sulonen :3.

      Poista
  8. Ensiks mun pitää sanoa... TOI MUSIIKKI SOPI NIIN TÄYDELLISESTI TOHON!Siis noi linnun äänet siinä taustalla toi sitä elävyyttä, ihankun katsois jtn leffaa tai siis niin elävän tuntuisia kuvia ja toi musiikki todellakin sopi tuohon kuin tähdet ja kuu taivaalle nwn Sit sen musiikin yksinäinen tunnelma ja suru toi oikeesti sitä tunnelmaa..<333 Kerro miten löydät nää täydelliset musiikit näihin?owo

    Sit toi aloituskuva oli niin upea!>3< Niin jotenkin viaton tunnella ja dominon asu on niin
    suloinen<33 Muokkaat sun kuvat niin omalaatuisesti ja niissä on oma tunnelma, mitä muilla ei ole kuvissaan, olet luonut oman persoonan niille <333 En osaa sanoa mitään, sillä olen sanaton tästä..

    Sit toi kuvatarina..?O.O Niin uskomaton, toi alku oli hauska, kun se lintu puhu sen hatusta cxowo Sit toi Pumpuli kohtaus oli niin ihana!!<333 Domino on niin söppänäinen!!<333 Tarinassa oli ihana juoni, olit keksinyt sen niin hyvin B) Sitten äääööööäää! En osaa sanoo mitää...

    No nää suomen säät on vähä tälläsii ._____. Mutta koitetaan pärjäillä nwn En malta oottaa leiriä nwn Mutta siis oota innolla uutta postausta!!<33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw, kiva kun tykkäsit♥ Löysin sen itse asiassa ihan randomisti, kun kuuntelin TSH musiikkii niin tube ehotti tota 0.0 Kiitän♥ JEIIJ!<3 Siihen persoonallisuuteen olenkin pyrkinyt, kiitoksia;3

      Tosi kiva kun tykkäsit tarinasta noin huimasti +.+ Juu, yritetään pärjäille B3. Kiva tietää, ja kiitos viel' Jutta paljon♥

      Poista
  9. En olekkaan käynyt täällä hetkeen, mutta onneksi tulin nyt piipahtamaan. Tykkäsin super paljon tästä kuvatarinasta, keksit aina parhaita juttuja näihin, ja tuo juoni on niin hyvä, odotan jo tosi innolla jatko osaa >3< En oikeen keksi mitään sanottavaa, mutta pidän niin niin paljon Dominosta, en ole vielä ihan täysin tottunut sen porkkanahiuksiin, mutta ne ovat vaan niin suloiset! :3


    Rakastin jokaista kuvaa, ja pidän siitä kun välillä pistät väliin jonkun muun kuin nukkekuvan, ja rakastan sinun erilaisia kuvakulmia! ^^ Oot niin paras kuvaaja! En nyt sano enempää, joten oottellen nyt tässä uutta postausta :3 ps. Sanothan sinäkin kun teet uusia postauksia? ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, samaa mieltä:3 En kai mä nyt ihan parhaita juttui keksi?0.0 . Mutta kiitän, olen otettu♥ Jatkoo tulee mahdollisimman pian ;3 . Ymmärrän, itse totuin melkein heti Domskun ulkonäköön (: . Oii, oon kyl niin ilonen kehuistasi♥ Kiitos :* . En kyl oo paas 0.0 Tietty sanon :3. Kiitos vielä Minnie♥

      Poista
  10. aivan ihana tarina ja oi että tuo sinun domino on vaan niin syötävän söpö

    http://worldofdollseyes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäsit :3. Niinhän se on B3. Kiitos kun kommentoit AnzuOwO♥

      Poista
  11. Äeeh, miks musta tuntuu, että kommentoin tähän postaukseen aivan hitsin myöhäänn....?¿
    c:::: No. Erittäin onnistunut ja pitkä kuvatarina! ❤ Heeh, Dominolla onkin aika hassu hattu, mutta samalla suloinen! O w O~ ♥
    Aivan mahtava tunnelma koko osassa+kuvissa! ♥
    Jos Domino olisi jokin karkki niin voisin syödä tuon pikkuisen! ..hhhmm, vai onkos Domino karkki? Jos on niin tuun heti syömään sen!!!!!! ( ` ▽ ` )♥♡♥

    Harmi silti ettet pääse tänne postailemaan hetkeen... :' ( Pidähän kuitenkin hauskaa onhan nyt kesäloma!!‼ ❤ Postauksia silti tulen odottelemaan‼‼ nwnnwn~~

    ~Siniapila~
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et kyllä kommentoi, koska mä kommentoin tähän tosi myöhään ;-;. Hih, kiitän♥.Hyvä! Yritänkin aina virittää jonkinlaisen tunnelman kuviin :3. Domino on keksi 0.0 *Tarjoaa Cutztomille Domino paketista keksin*. Niih, se tauko järkytti ); . Pidän, pidä myös sä♥ Kiitos jälleen kerran paljon Pullip Cutztom kun kommasit ^-^

      Poista
  12. Musiikki sopi täydellisesti kuviin!! Aivan ihana postaus!! noi vaatteet Dominolla on aivan ihanat ja sopii tosi hyvin:3 <3 Kuvat oli todella laadukkaita ja tosi hyvin otettuja:3 Kuvatarina on todella hyvin keksitty ja se on niin jännä...

    Harmi kun postauksia ei tule vähään aikaan): Ja sori kun kommentista tuli vähän lyhyt): mutta odotan innolla uutta postaustasi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kun oot tota mieltä^^ Kiitän paljon♥ Hyvä että, että tykkäät^^ Noh, pikku 'tauko' on ohi, koska alan väsäilee uutta postausta:3. Ei haittaa ja kiva tietää (: Kiitos Oona♥

      Poista
  13. Ihan huippu! =^w^= Äkkiä jatkoa! *^*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeiij, kiitos Omppu^^ Teen tällä viikolla näillä näkymin jatkoa (;

      Poista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥