maanantai 3. elokuuta 2015

Tarina turhasta toivosta                                                                   Böö! (^-^)

Terppa vaan sinne ruudun taakse!
 Kiitän tässä nyt huisisti viime postaukseen kommentoijia.♥ Kommentteja tuli yhteensä 15!!! Se on huikee määrä, kiitos. ♥-♥ Kiitoksia myös Jutalle, joka lainasi nukkeaan tähän osaan. :3. Entiseen osaan pääsee  tästä♥

Haluaisin tässä vielä kysäistä, tiedättekö mitään ilmaista kuvanmuokkainta, jolla voisi häivyttää siimat? Kiitos suuresti, jos kerrotte. (^-^) Mielipidettä uudesta banneristakin saa kertoa. <3 Ps: Pakko vielä sanoa, että en oo pitkään aikaan kirjottanut näin lyhyttä alkutekstiä. 0u0                                            


                                -Kuiskauksia kuolleelta-Pearl: Olen yllättynyt, miten nopeasti suostuit lähtemään Ajattomalle Alueelle. Kuulut niihin harvoihin eläviin, jotka ovat menneet sinne..Ja palannut takaisin.

Domino: *Ontto naurahdus* Teen mitä vain, että minun ei tarvitsisi pelätä Chelsaa henkeni puolesta.


Domino: *Värisee hiukan* Mutta musta on ihan kamalaa mennä jälleen sinne. Viimeksi ollessani sielä, unohdin olevani olemassa.Pearl: Ymmärrän täysin, se paikka ei ole tarkoitettukaan eläville, kuten tiedät. 

Domino: *Alkaa veivata soittorasiaa. Kaikki alkoi pikkuhiljalleen muuttua värittömäksi*Domino: *Avaa silmänsä varovaisesti ja kysyy hämmästyneenä* Pearl, miksi kaikki on täällä kylmää ja harmaata? Viimeksi ollessani täällä kuukausia sitten, täällä oli värejä.


Pearl: Huomasin saman. Luulen, että Chelsa on tuhonnut rauhaa. Ehkä siksi täälä on pimeyttä ja synkkyyttä?

Domino: *Mutisee hiljaa* Niin. Tämä on kyllä aivan kamala paikka.Domino: Pearl, en tiedä miten oikein selviän tästä. Oloni on nyttenkin hyvin yksinäinen ja haavoittuvainen. Aivan kun olisin täällä yksin.

Pearl: Olet oikeassa. Nimittäin Domino, sinä olet yksin. Täällä ei ole muita eläviä olentoja kun sinä..Paitsi jos siis Chelsaa ei lasketa.Domino: .__. Chelsa voidaan ilomielin jättää pois laskuista. Mutta..Miten voin kouluttaa täällä ruumittomia sieluja puolustamaan minua?


Domino: *Kuuntelee tarkasti Pearlia*

Pearl: Hyvä että tuo tuli jo näin aikaisin puheeksi. Unohdin kertoa sinulle myös toisen jutun. Nimittäin sinun pitää opettaa ne myös sotaan. Tehtäväsi on tuhota Chelsa, kun on sen aika.


Domino: *Pelästyy* Tämä tuli hiukan äkkiä. Minusta ei ole murhaajaksi. Eläisin vain loppuelämäni katumuksessa siitä, kun riistin häneltä hengen.

Pearl: *Vakavoitunut ääni* En voi pakottaakkaan sinua tähän, mutta kerron sinulle erään jutun. Chelsalle ei riitä pelkkä tämän kuolleiden alueen tuhoaminen, hän haluaa valtaa myös elävien maailman.


Pearl: Silloin asiat, minkä takia elät tuhoutuvat ikuisiksi ajoiksi ja siirtyvät tänne. Paikkaan, mistä on tullut Chelsan takia kauhun tyyssija, ei rauhan.

Domino: *Henkäisee kärsivänä* Riittää!  Älä enään kerro tuosta minulle..


Domino: Olen valmis opettamaan sieluille taistelua, vaikka en itse siitä mitään tiedä. Haluan auttaa maailmaa, ja antaa sammuneille kynttilöille rauhan.


Domino alkoi oikopäätä kasaamaan armeijaa kärsivällisesti ja varmasti. Pearl etsi hänelle asioita, joiden sisällä lepäsi sieluja.


Tehtävä oli haastava. Dominon täytyi saada sielut näkyviksi tahdonvoimalla, jotta ne voisivat ottaa aseensa esille ja puolustaa häntä. (Ja sotia Chelsaa vastaan).


Pearl antoi Dominolle lahjan. Syynä kuulema se, että hän oli uskaltanut lähteä tähän tehtävään vaikeaan tehtävään, Pearl antoi Dominon lelulle, Pumpulille puhekyvyn.


Lahjasta huolimatta, Domino ei kerinnyt jutella Pumpulin kanssa. Nimittäin, vaikka aika ei kulkenut Ajattomalla Alueella eikä hän vanhenutunut päivääkään, niin elävien maailmassa kello kävi.


Domino kävi hiljalleen väsyneeksi ja levottomaksi. Ajaton Alue ei antanut Dominolle yötä, jolloin hän voisi levätä. Ilma oli aina samanlainen, mikään ei muuttunut. Aika vain seisoi.


Tätä jatkui 3-vuotta. Vaikka Domino ei tiennyt, kuinka kauan hän oli ollut kuolleiden maailmassa, hän tiesi erään seikan. Jos hän palaisi takaisin kotiinsa, hän olisi vanhentunut paljon.Ilman nälkää, tuulta, aurinkoa, yötä, päivää, mitään Domino oli ollut 3 vuotta ja 42 päivää. Hän oli tietoisesti kehno suostuttelemaan kuolleita sieluja näkyviksi, mutta hän silti yritti. Hänellä oli nimittäin toive, jonka halusi toteuttaa mistä hinnasta tahansa. Hän halusi nähdä perheensä vielä.


Samana päivänä (Ajattomalla alueella on aina yksi ja sama päivä).

Domino: *Ajattelee* Olen yrittänyt jo tosi kauan saada sieluja puhumaan, mutta olen kuullut vain epämääräistä pihinää.


?: *Itkuinen sortumaisillaan oleva hento ääni* P-pyydän, jätä minut rauhaan! Taikka tulen puhumaan sinulle kasvotusten!

Domino:  *Menee hämilleen, eikä saa sanottua mitään*


Domino: *Pelästyy pahasti ja sanoo hiljaa itselleen* Olet tullut hulluksi, et voi nähdä tuota, mitä näet nyt.


Maasta kohosi kalpea, kylmä käsi..


Se riuhtoi ja yritti päästä kovasta maasta irti.Domino: *Istuu kaatuneena maassa tapittaen kauhusta kättä*


Domino: *Innoissaan mutta peloissaan, hän ryntäsi maasta tulleen sielun luo*


Domino: Miksi olet noin surullisen näköinen? Jos joku on hullusti, voit kertoa minulle. *Pieni hymy*

Daisy: *Kulunut vapiseva ääni* Olen Daisy 1800-luvun lopulta. Olen siitä asti levännyt täällä rauhassa.
K-kunnes..

Domino: *Rohkaiseva ääni* Kerro vain, voit luottaa minuun täysin. En halua pahaa sulle.

Daisy: *Yrittää rauhoittaa itseään* Täällä, ennen niin rauhallisessa paikassa, jossa ei kuulunut pihaustakaan, alkoi yhtäkkiä tapahtua pahoja.


Daisy: Jonkinlainen pahuutta ja ahdistuttavuutta huokuva olento käveli ruoholla, jonka korsissa lepäsi näkymättömiä, mutta kerran eläneitä hahmoja. Se olento poltti tätä maata, runnoi sitä ja puhui ilkeästi lepäävistä sukulaisistaan ja tuntemattomistakin. Se sai oloni hyvin masentuneeksi ja surulliseksi.


Domino: *Puhuu mahdollisimman hillitysti* Otan osaa. Olen elävä olento, Domino. Tehtäväni on antaa kuolleille ja eläville sieluille rauha ja kukistaa tuo paha olento, joka sanoi minulle olevansa Chelsa.


Domino: *Katsoo suoraan Daisyn himmenneisiin silmiin* Tuohon tehtävään tarvitsen kuolleita sieluja, jotka voisivat taistella Chelsaa vastaan ja suojella minua häneltä. Hän haluaa minulla vain pahaa nimittäin.


Daisy: *Vastaa surullisena Dominon katseeseen* Emme me elämämme nähneet voi auttaa sinua, Domino. Olisin kertonut tämän jo aikoja sitten, mutten kyennyt siihen haurauteni tähden. Jos kuljeskelemme elottomina ympäriinsä, ja vielä taistelemme, joudumme Tuhkan Joelle.


Daisy: *Pelokas värisevä ääni* Se on Ajattoman Alueen laidalla. Ikuinen ja läpi pääsemätön sumu peittää sen. Sääntönä on, että kun elämän valo on hiipunut, täytyy levätä ikuisuuden. Jos rikkoo lakia, joutuu tuolla Joelle, jossa on vain julmuutta, tuskaa ja pahuutta, josta en saa puhua. Pyydän anteeksi.

Yritin tehdä tästä mahdollisimman tunteita herättävän tarinan. Toivottavasti piditte. ♥ Domskulle voi lähettää vielä pari päivää kysymyksiä. (: Kysymyspostauksesta enemmän tämän blogin sivulla nimeltä 'Kysmys infoa♥' Kiitoksia paljon, jos kerrotte mielipiteenne tästä postauksesta. nun Ihan pikkuruinenkin palaute piristää päivääni. :* Ja taas kerran mainitsen, että vastaan/luen jokaisen kommentin. :3 Onnea kouluun, toivottavasti nähdään ennen kuin ne alkavat, moro!♥

                                                        ♥Hobitti & Domino♥

26 kommenttia:

 1. Ihana Kt!
  Picsartilla voi häivyttää siimat käyttämällä kloonaus asetuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon kommentistasi Laureline♥ Mutta, onko tuo Picsart kännykälle?0.0

   Poista
 2. Voi ei, tuon musiikin kanssa aika karmivaa tarinaa... Pystynköhän lukemaan näin surullista... olen liian herkkä. Kuvat taas todella vaikuttavia ja hienoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, ei ollut tarkotukseni ;-; Kiitoksia Katya jälleen:*

   Poista
 3. siis aivan mielettömän hienoja nää kuvat, sä saat mustavalkosen näyttämään aina niin mahtavalta!
  hyvä kt kans jälleen kerran, odotan innolla jatkoa ~<3

  uus banneri on oikein sievä, domino ja pumpuli on aivan kamalan suloisia ^33^
  itse käytän yleensä siimojen ja muiden tällästen piilottamiseen photoshoppia, mutta en sit tiedä mitään ilmaista millä sen voisi tehdä. ''(ellei tee kuten minä ja lataa photaria piraattina mut ehken kannusta sua laittomuuksiin tai mitään :---D) toivottavasti löydät jonkun toimivan! nun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia suuresti merivilja♥♥
   Domino ja Pumpuli kumartavat:3
   Okei xD Täytyy vaan etsiä vielä 0.0
   Mutta kiitti tosi paljon kun kommentoit:*

   Poista
 4. Jeee Anni postasi! ;3 Aivan ihanan positiivinen yllätys tämänkin kertainen postaus ♥️ Muokkaukset, ah niin täydelliset *3* Juoni eteni taas mahtavasti, aivan loistava tämä sinun tarinasi ^^ ♥️ Hihi Domino jaksaa aina vaan ihastuttaa mua söpöydellään c:

  Juu elikkäs mahtaisa tarina, upeita ja tarkkoja kuvia ja ihana kokonaisuus ♥️ Hmm, tää kommentti sisältää ainakin paljon positiivisia adjektiiveja, mutta ne kaikki tää postaus ja blogi on ansainnut :) Upposin tähän tarinaan nyt niin kovin etten enempää pysty kirjoittamaan! Että jatkoa vain mahdollisimman pian kehiin (ja muitakin postauksia odottelen c;) ja hyvää koulunalkua sullekin ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw, ihanaa että tykkään jälleen kerran kuvistani nwn. Heh, Domino kiittää c: Mä oikeesti aina niin tykkään, kun tykkäät postauksistani ^^ Ootan aina sun kommentti sillei "Millon Diamond kommaa?0.0" Kiitoksia♥ Kiitti kun kommasit:*

   Poista
 5. Äääh apua, Domino on ihan sairaan söpö aina ;__;

  Ja tarina oli tosi jänskä toivottavasti jatkat pian ^^

  Anteeks en osaa kirjottaa pitkiä kommentteja >n<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Domsku on semmonen söps ^^ Jatkan mahdollisimman nopeasti:* Äh, pienikin kommentti tekee suuria:* Kiitti kun kommentoit Manta♥

   Poista
 6. Uuuh lisää jatkoa odotellessa (•>ω<•)
  Oot kyllä ihan huippu kuvaamaan ( fanitan sua ja sun kuvia ja nukkea xD)
  toivottavasti postaat taas pian ^u^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeiij, kiva kun ootat jatkoa nun. Kiitän :3 Ääks!! En tiennyt et fanitat mua, Dominoa ja kuvia D: Oon hiukan hämmentynyt <;3 Mahdollisimman pian juu postaan nwn Kiitti Noora:*

   Poista
 7. Whoaa, upea tarina♡ Mahtavaa työtä sulta! Tää on yks parhaista mun ikinä lukemista ja tosi tunnelmallinen tarina. Tää kyl nostatti tunteet pintaan ihan täysin. Domino on aivan ihana nukke; jotenkin niin persoonallinen jajaja... Jutan nukke sopi myös hyvin tuohon roolin, oikeastaan täydellisesti♥ Odotan kovasti että pääset jatkamaan tarinaa! Kiitos vielä kerran tästä mahtaisasta tarinasta sinulle Hobitti♥~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks♥ Kiitos kiitos Vanilla♥♥ Vou D: Oon kyl otettu:* Domino kiitttää punastellen ^-^ Niin sopi!♥ Oon niin ilonen kans, et Jutta anto luvan käyttää Usvaa täs:3 Äläs kittele, mun nimittäin pitäis kiittää nyt sua:* Kiitti Vanilla kun kommasit ihanan kommentin♥

   Poista
 8. Ihana postaus taas kerran!>3<

  Aivan loistavaa jälkeä nun kuvatarina oli tosi koskettava! Olet valinnut musiikin tosi hyvin ja se sopi siihen nun Domsku on niin söppänä nwn Keksit niin mahtavia juonia ja noi kuvat oli niin ihanasti muokattuja!o3o Ne kuvat oli ihania, missä käsi nousi maasta!

  Odotan innolla seuraavaa postausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kun pidit ♥-♥ Jes! Sen olikin tarkotus koskettaa henkisesti B3♥ Kiitän. :3 En mä vaan tiiä 0.0 Ei ne must kyl oo mahtavia, mut hauskaa et oot erimieltä :D Mä niin tykkään kun ootat seuraavaa postausta nun Kiitti Jude♥♥

   Poista
 9. Otin niskasta kiinni ja kirjoitan kommentin ! ^^
  + pari kysymystä dominolle, ethän pahastu siitä, että tähän nämä kysymykset tökkäsen ;-;

  Domino on ihana, i - h - a - n - a ! Ja sä oot, niin hyvä kuvaamaan , awawa ! Ihmettelen aina, miten saat näin kivoi kuvii :3
  Ne on sillee omalaatuisia ja ainutlaatuisia ! ^^" eli ne ei oo samanlaisia väriltä ja näin miten muilla on, siitä juuri pidän. Syötävän suloisia kuvia, blogis on ku karkkipussi. :3
  Ulkoasu on ylisoma pussi, sisällä on hedelmäkarkin värisiä kuvia, mustavalkoiset kuvat on salmiakki/lakritsi karkkeja ja sepia kuvat taas toffeeta. (Kyllä olen outo :D )

  Dominolle niitä kysymyksiä!
  - tykkäätkö sorsista?
  - porkkana vai vaahtokarkki?
  - omistatko poikamaisia vaatteita, jos omistat niin kuvaa?
  - onko sinulla nyt lomaa, kun Anni taapertaa kouluun ja jäät kotia nukkuu? ( ̄∇ ̄)
  - syksy vai kesä
  - talvi vai kevät
  - lempi kengät on ..?
  - lempi lisäkädet on ?
  - tahdotko halin?
  - uskotko joulupukkiin?
  - entäs metsänhenkiin?
  - mielipide Annista
  - ujo ja rikas vai sosiaallinen ja köyhä?
  - porkkanapää on söpö. (Kyllätämäolikysymys)

  Taidan lähteä tästä nukkumaan (1.47) ja pitäs herätä aaaikasin aamulla, muttaaamuttaa odotan innolla seuraavaa postausta~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valtavasti ihanista kysymyksistä♥ Ne olivat tarpeen. :3 Kiitti paljon myös suloisista kehuista. (: Tuo sinun karkki vertaus juttu oli tosi hauska. nwn Kiitti kun kommasit Jenni:3

   Poista
 10. Oiiii niiin ihania kuvia! RAKASTAN sun kuvaus tyyliäs ja sitä miten muokkaat kuvas!!!♥u♥Ja tarinaaaaaaa jotain niiin TÄY-DEL-LIS-TÄ!!!!♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastat?0u0 Oon kyl otettu♥ Kiitti mahtiponttisista kehuista Ansku. :3

   Poista
 11. Ihana postaus>3< Aivan ihana tarina ja kuvatkin oot ottanu tosi hyvin^^ Kuvat oli tosi hyvin muokattuja:"3 Tarinassa oli tosi hyvä juonikin. Oot keksiny tarinastas tosi tosi hyvän <3 Musiikkikin oli hyvä<3 Oon sanonut tän tuhansia kertoja mut oot vaan niin hyvä kuvamaan, että <3<3<3

  Odotan innokkaana uutta postausta:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän paljon Oona^^ Kiva, että olet noin positiivista mieltä ja että ootat innol uutta postausta^^ Kiitti kommentista♥

   Poista
 12. oHo, eN huOmaNnU, eTtÄ oOt pOsTaNnu ;_;

  No, mutta kuitenkin, en jaksa nyt valitettavasti väsätä pitkää kommenttia, oon nimittäin niin väsynny jo näin illasta :D
  Mut tää tarina on oikeesti niiiiiiin hyvä ja osasit luoda tähän osaan ihanan tunnelman <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa x3 Aaw, kiitos kiitos Iida nwn♥

   Poista
 13. Jee, ihan sika hyvä tarina! :3 Tiiän et tää on vähän vanhempi postaus mut laitan silti tähän (: Rakastan sun tyyliäs kuvata ja kirjottaa,mut yks juttu vähän häiritsee.. Ensin puhut (taino kirjotat..xd) kirjakieltä, mut sitte joskus käytät puhekieltä :/ Ei oo tarkotus loukata vaa antaa rakentavaa palautetta ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeiij, kiva kun tykkäsit♥ Ihanaa, et rakastat sitä:* Anteeksi joo siitä! xD Kun mun puhekieli on oikees elämäs vähän hassua, niin on välil vähän vaikeuksia tuon asian kanssa, ja rakentava palaute on ihan huippua kuules ^^ Hienoa, että tulit sanoneeksi (: Pyrin kirjoittamaan kirjakieltä, ellei hahmolla (Esim Norbertilla) ole sellainen hassu tyyli puhua:3

   Poista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥