torstai 31. joulukuuta 2015

Sinä, loit raatelijan





Terppa!^-^

Kyllä, nuo kaksi ylläolevaa kuvaa on otettu vain muutama hassu päivä ennen joulua. Tänne on kuitenkin sataa ropissut pieni lumikerros viime viikolla. :D

 Haluan sanoa juuri teille, jotka nyt luette tätä tekstiä, että suuri kiitos Ai mistäkö kiitän? Noh, esimerkiksi siitä, että olette olleet kiinnostuneita blogistani ja kommentoineet kaikkea aivan ihanaa ja rakentavaa kommenttiboksiin! Viime postaukseenkin tuli ennätysmäärä kommentteja!>w<

Kuvasin viime viikolla jatkoa kuvatarinaani, ja ennen kuin luulette, että olen vaihtanut lopullisesti Dominon ja Norbertin pehkot, niin en, en ole. (: Halusin vain testata huvikseni tälle pienelle pullakalalle Domskuliinin peruukkia, ja mielestäni se sopi paremmin tähän osaan, koska tässä eletään keskiaikaa, enkä kokenut neidin oman peruukin sopivan siihen aikakauteen.^^ 

Toivottavasti nautitte!♥
Edelliseen osaan tästä♥

-Sinä, loit raatelijan-


Lily's theme Harry Potter

?: Norbert Fredikson Silwerwarrior, saan jollain tavoin kiittää sinua eräästä asiasta. Et varmastikkaan itse ole tajunnut sitä omilla typerillä aivoillasi, joten..

Vien sinut takaisin muistoosi, keskiajalle, kun vielä elit, ja kerron, mistä olen sinulle kiitollinen..



Norbert: *Tuhahtaa tympääntyneenä* Kauhakoha tätä aivotont jutskaa oikee jatkuu? 



 Norbert: *Kuulee ulkoota hevoskärryjen kolketta mukulatietä vasten..*



 Norbert:*..Ja ihmisten huutoja*



Norbert: Kui kaua vie miun pitää kuulla muitte tuskahuutoja pitki päivii, viikkoi, kuukausii..Vuosii..



Norbert: Miks mie en vois auttaa niit, joil o älyttömii ongelmii ja pahoi vaivoi?;_;



Norbert: *Kuiskaa hiljaa mielessään* Mut mie oon vain pieni tyttö, jolle kaike maailma lääkärit ja tohtorit o todennu oleva mielenterveyshaittoja, jotka saa miut kuulema aattelemaa, yrittämää ja tekemää mahottomia..



Norbert: Jote mä en voipi auttaa kettää..



Norbert: Joudun oottaa..Kyhjöttää paikal, vaik mie tiiän, et miun ystäväni kärsivät tuol jossai, tunnen se mu syämes.



Norbert: Tääki varjoi täyn oleva päivvä mennee siihe, et äitee, iskä ja palvelusväki vaa hyssyttelee, et kaikki o hyvi, et tääl ei tapahu mittää pahaa.



Norbert: Jos vaa voisin, mie lähtisi lentäe omil siivil kaus täält Euroopast, pakkoo mustaasurmaa, sitä kirottuu ruttoo!



Norbert: Tätä o jatkunu liia kauan. Oon vain seinien sisäl, kynttilöie kalpees valos, tuntemat satee vesipisaroit, tän Skotlanni nummie tuulta...


Norbert: Saamat mitää merkkii siit, et oon elos, et miun kärsiny sydä pumppaapi vereta, et silmäni ei oo tottunu pimeytee, et ne on nähny aido hymy kasvoil.



Norbert: Silloin kun kukaa ei nää, avaan mie talomme suurimma ikkuna, ja avaan se sokeue verhoist ja tarkkaile todellisuutta. Kojuttomii katui, suurii kalmistoi ja niitte lukemattomii hautakivii, jotka o pystytetty mukamas arvollisimmille. "Ei tääl oo mittää hätää" äiti vaa hokee..



Norbert: Kuolemahiljaiset yöt o miul-

?: Jatkan tätä kerrontaa pääkopassasi ja muistoissasi, Norbert. Tiedän tasan tarkkaan, mitä nämä tummat yöt ja niitten painajaiset ja näyt ovat aiheuttaneet sinun järjellesi. Et itsekkään vielä tiedä sitä.

                         


?: Näit painajaisia, kuin jokin repisi sieluasi palasiksi, yrittäisi polttaa ruumiisi roviolla, olit niissä unissa aivan kun ne, jotka ovat joutuneet ruton hoiviin.



?: Asuit aatelis perheessä, mutta tunsit, että et olisi elämältäsi rikas. Halusit olla aivan samanlainen kuin ystäväsi, jotka olivat säädyttömiä. Tunsit itsesi rahan ahneeksi kakaraksi pitsimekot yllä ja pakkelit naamalla, häpesit itseäsi, vihasit itseäsi.



?:  Inho otti sinusta vallan. Ennen niin hennosta ja huolettomasta tytöstä sortuikin pimeyttä lietsova, ennakkoluuloinen sielu, joka halusi vain päästä maailmasta pois, jossa kukaan ei ymmärtänyt häntä.



?: Et nähnyt enään koskaan tärkeitä ystäviäsi. Tiesit, että heillä oli meneillään viimeiset päivät, jolloin heidän keuhkonsa saivat ilmaa. Mutta olit vain kartanon vanki, et saanut mennä hyvästelemään heitä, et voinut enään koskaan koskea heitä.



?: Sellaista vihaa itseään ja maailmaa kohtaan ei ollut koskaan ennen ollut kenelläkään. Kukaan ei nähnyt sitä, peitit tunteesi valheiden verhoon, jotta et huolestuttaisi perhettäsi.
 Mutta se oli virhe.


?: Henkinen tuskasi muuttui fyysiseksi, tunsit miten aloit murtua sisältäpäin lopullisesti. Olet jonkinsortin hyvänpuolen noita, Norbert. Loit vahingossa vihastasi, surustasi, kaikesta pahasta, joka oli kytenyt sisälläsi, loit minut,



Chelsa: Chelsan, sen, joka on aiheuttanut Domino Waterflowerin jokaisen elämäänne ja kuolemaanne tulleen surun, vihan ja kivun.



Chelsa: Tämä kaikki paha on sinun syytäsi, ei kenenkään muun.


Tälläinen aika yllättävä tieto Norbertista. :D Kiitokset Jutalle, joka lainasi aivan ihanaa Usvaansa!♥ Kertokaahan ihmeessä hei mielipiteenne ja niin edelleen tästä postauksesta ja tarinasta!^^ Luen niitä ylenmielelläni, kuten tiedättekin.

Sitten vielä pari kysymystä tuttuun tapaan. Aijotteko ampua ilotuliteraketteja ja odotatteko jo 2016 vuotta?:3

Upeaa tapahtumarikasta uutta vuotta jokaiselle!♥ 

Näemme seuraavalla viikolla 'Kauan sitten, kaukaisessa galaksissa' merkeissä C,:



Jokainen kommentti on hiekanjyvä, josta muodostuu helmi.
En jätä huomioimatta yhtään aarretta, joten  luen/kommentoin
jokaiseen palautteeseen. Kiitos, kun annat hymyn huulilleni.
Kiitän myös sydämeni syvyyksistä viime postauksen kommenteista,olette jokainen ainutlaatuinen lumihiutale.
Hobitti, Domino & Norbert

44 kommenttia:

  1. 16 minuuttia sitten, hahaa ! :D
    Hyvää uutta vuotta sinnekin. Oma perheeni ei ampunut raketteja, mutta menin kaverini luokse ja siellä poksauteltiin paljon raketteja, jopa minä uskalsin sytyttää ja heittää ilmaan perhosraketteja.. :D

    Tarina on kiinnostava ja kiva, Usva oli lumoava tuossa lopussa. ::3 Kuten myös Norbert(kirjoitikooikeinD:)
    Kuvat oli hyvälaatuisia, kuten aina ja ne paranevat joka postaus! :D Vaikken nyt ole jaksanut kommentoida, anteeksi > . < ♥
    Dominon peruukki sopi tosi hyvin Norbertille, ehkäpä sun pitäis hankkii nortullekin joku tuommoine lyhyt? ;)) :D

    Mutta seuraavaa postausta odotellen. x) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perhosraketteja cx Kuulostaa kivalta^^

      Kiitos paljon<3 Kyllä, kirjoitit oikein:3 Älä pyytele tuollaisesta anteeksi:** Hih, on pakko myöntää, et oon sellaista ehkä vähän kaavailukkin.

      Poista
  2. Mahtava postaus ja ihana Norbert! Nyt kun jaksan kommentoida niin kerron kaiken: Sä oot loistava valokuvaaja ja todella ehania nugsuja siulla! Meikällä ei ole paljoakaan sanottavaa, mutta niinkuin itsekin sanoit: Pienikin kommentti piristää! :3 Hyvää UUuuuuuuuuuttavuotta teikälle! T. 6 nugsua, Nassetäti ja erityisesti meikän nukkeperheen SINUN JA NORBERTIN suurin fani: Naomi, mun pikkuinen Dal :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon, Candy Dolls♥ Samoin sulle!! ccx En tiennyt, että Norpallakin on faneja:'3

      Poista
  3. Woaah, rakastan tätä sun tarinaa! *_* Tunnelmaa tuo ihana muokkaustyyli, kerronta ja nämä potter-teemaiset musiikit tuovat kyllä viimeisen silauksen~ ♥️ Katsoin tuossa lopussa, että oletko saanut uuden neitosen, mutta Usvahan se oli c; Mutta tosiaan, mitään parannettavaa en näistä postauksista löydä, joka kerta odotan aina vaan enemmän innoissani torstaita ja sun postauksia ^_^ Ja nyt varsinkin odotan aivan hirmuisesti jatkoa <3 Hyvää uutta vuotta sulle Anni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääks♥ Kiitos<3 Hih, Potter musa=<3<3<3<3<3 Juu, nätti Usva se oli^^ Kiitos samoin sulle ja nuksuillesi!♥3♥

      Poista
  4. Ihana postaus!!! Voi että Norppa, mitä olet mennyt tekemään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja itse asiassa Annikan ja Tiintanin lisäksi, olet saanut Liebster mikä lie haasteen myös multa.
      Cherpullip.blogspot.fi

      Poista
  5. Voi ei, Norppa onko tämä kaikki sinun syytäsi? ;c Oiii miten ihana postaus jälleen. Sai tihrustaa silmiään kyllä todella että mustavalkoisista kuvista erotin mitään :( Oli kyllä silti kauniita kuvia, toivottelen täällä sinullekin hyvää uutta vuotta :)

    VastaaPoista
  6. Hyvää uutta vuotta, Hobitti :)
    Aina hymyilyttää Norpan aivoitukset ja tekoset vaikka kauheita juttuja ilmenee... toivottavasti tämä vuosi muuttaa kaiken valoisaksi taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne kans, Katya :3 Heh, Norpan ajatukset ovat kieltämättä huvittavia joskus. Niinpä!

      Poista
  7. Upea tarina taas! Ja ah! Onko seuraava postaus Star wars? Jee!!! Hyvää uuttavuotta 2016 sinulle ja nukeillesi!!
    Ps. Torstai on yksi viikon parhaista päivistä erityisesti siksi että sinä postaat! ^ω^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoo, kun oot tota mieltä!<3 Samoin sinulle<3 Aaw, ihana tietää^^

      Poista
  8. Vautsi miten kiva postaus taas! Hyvää uuttavuotta teillekin ♥

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus <3 Hyvää uuttavuotta Pikku Lohikäärmeelle, Mangustille, sekä myös Usvalle joka yhdessä kuvassa kävi kurkkimassa :3

    VastaaPoista
  10. Hyvää uuttavuotta Domskuliinille ja Norppapullakalasöpösöpöliinille :3 Ja Annille kans c:

    Ps. Sain jouluna Dalin, Dal Tweetyn malliltaan OwO Käythän katsomassa uuden blogini pohjoistuulipullip.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja samoin Pinjuuu♥3♥ Oii, onnea! Käyn katsomassa:3

      Poista
  11. Hmmmmh.... B) Tuli niin mieleen Star Wars, tosta yhessä, aika vipasta lauseesta. : D
    Tää oli silti aivan upea tarina!! Voisin jopa tottua siihen, että Norppa käyttää tota Domskun peruukkia. x3❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Usvakin on kaunis tyttö tossa! (~ ^w^=)~♡

    Sulla on upea blogi & upeat taidot & upeat nuket & upea kirjoitustyyli & upeat tarinat & upeasti toteutettuja postauksia & kaikki on täällä sun blogissa UPEAA! ❤♡❤ x3
    Onhan pakko aina kehua tätä blogia, kun ihailen sua niin valtavasti! ;_____;❤
    ~HYVÄÄ VUOTTA 2016, sulle ja nukeillesi!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut turhaan mieleen((8 Voi kiitos♥3♥

      Kiitos upeista kehuistasi Toottijuna ja hyvää uutta vuotta sullekki:*

      Poista
  12. Aivan ihana! Tää oli ihanaa luettavaa, ja ja... En ees tiiä mitä kirjottaa! >__<

    VastaaPoista
  13. Aaaa ihana! Ihana herätä ja tajuta kattoo välillä ihmisten blogeja! Niin ihania postauksia! Viimeks ku teit tarinaa mietin miten ihmeessä aiot jatkaa, joten tämä yllätti minut täysin. Niin mahtava! Ja mietin jo et ootko ostanut joulun aikana uuden nuken mut se olikin sun kaverin. Sopi kyl just tohon loppuun 8)) Norppa raukka... Tuleeks muute kohta se norpan kyselykerta? :,,:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On pakko myöntää, että päässä kävi hetken idea, että mitä jos lopettaisin tarinan tähän näin, mutta muistin et mul oli päässäni erilainen lopetus, joten en sitten lopettanut:D XDD Juu, ei ole minun:3 Juu! Suunnittelin pian tehdä sen(: Kiitos kun kommasit♥

      Poista
  14. Veti sanattomaks... Tää oli niin hieno o-o <3! Oikeesti en edes tiedä mitä sanoaaa >-< Blaaahhh tää oli oikeesti iha mahtava , miten sä pystyt näihin ;-;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, suuret kiitokset sulle, Olga♥ E-en tiedä..Annan vaan ylivilkkaan mielikuvituksen lentää cxx

      Poista
  15. *kuolema* Tää osa on niin ihana <3
    Joka torstai meen bloggeriin ihan vaan sen takia että saan nähä ootko jo postannu
    Nää musiikit soåi niin hyvin tähän jajajaja *itkua* en keksi mitään muuta!,
    IHANA OSAA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä kuoleD:: xD Aaw, upeet tietää♥ Kiitos Raparperi♥

      Poista
  16. Hei! Olet saanut minulta Liebster Award tunnuksen. Pyydän sinua kurkkaamaan blogistani mikä se on ^^

    Ihana tieto Norpasta ♥ Meinasin alkaa itkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Nekkupaja^^♥ Käyn katsomassa:3 Vou, olen hämmentynyt, kiva kun pidit♥♥♥

      Poista
  17. Voi apua, en edes tiedä mistä aloittaa! Tämä on ehdottomasti suosikkini kuvatarinasi tähänastisista osista -- olet jälleen kerran ylittänyt itsesi, Anni Hobitti! ^____^

    Musiikki, kuvat ja vuorosanat pelaavat loistavasti yhteen. En muista, milloin olisin viimeksi ollut näin liikuttunut nukkeblogia lukiessani. ; u ; Norbert on todella moniulotteinen hahmo, odotan mielenkiinnolla mitä tarinan seuraava osa tuo tullessaan!

    Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa et löyty oma lemppari!<33 KIITOS♥3♥

      Voih, olen otettu;___;♥ Kiitos samoin!

      Poista
  18. Ihan mieletön tarina!*.* En osaa edes kommentoida mitään... musiikki istui tarinaan aivan täydellisesti, tunnelma oli huipussaan joka hetki, ja kuvat olivat laadukkaita ja upeasti muokattuja. Kaikenlisäksi osaat kirjoittaa älyttömän hyvin. <3

    Toivottavasti postaat taas pian!^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuri kiitos sulle♥ Tosi kivasti kirjoitettu kommentti^^<33

      Poista
  19. Mahtava tarina ! Joskus aiemmin olen käynyt blogissasi mutta koska ei tullut liityttyä lukijaksi tai lisättyä blogiasi kirjanmerkkeihin kadotin sen.Mutta nyt kiitos nekkupajan löysin lumoavan blogisi uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että löysit tänne jälleen<33 Kiitos kommentistasi Iiris^^<3

      Poista
  20. Sinut on haastettu/tägätty liebster awardiin
    worldofdollseyes.blogspot.com

    VastaaPoista
  21. Hups, minäkin heitin myös haasteen sinulle :D
    http://pureneemodiaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. Wääää! Liian UPEA kuvatarina! Musiikit sopi täydellisesti ja tunnelma oli tosi tosi tunnelmallinen! Tää on varmaan minun lemppari osa tätä sinun tarinaa tähän mennessä! Norppa näyttää kyllä somalta Dominon peruukissa.
    Ja ihanat aloituskuvat, varsinki toi eka, Domino on niin älyttömän kaunis!
    Kaunis on myös tämä vieraileva neitikin :)

    VastaaPoista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥