perjantai 12. helmikuuta 2016

Kuin filmirullaa kelaten






Terppa!

Olen niin innoissani!>w< Uskon että ainakin yksi teistä lukijoista on myös, sillä sunnuntaina on ystävänpäivä! *Heittelee suklaata ympäriinsä* En malta odottaa, kun pääsen antamaan ystävilleni ystävänpäivä kortteja (Joita en ole vielä tehnyt kun yhden). ♥ Vietättekö te ystävänpäivää, vai ohitatteko sen, kun mitään ei olisi tapahtunut? Olisi mukava tietää. :3

Toivon, että kenenkään elämä ei romahtanut kun korttitalo eilen, kun en tehnyt postausta. Syynä siihen on vain yksinkertaisesti se, että en kerennyt. ;__; Mutta uskon, että ymmärrätte kyllä, etten ole mikään robotti joka toimii 24/7.

Minun on pitänyt jo jonkin aikaa tehdä tälläinen postaus, jossa matkustan ajassa taakseppäin kun filmirullalla kelaisi, jossa kertoisin mielipiteitäni viime vuoden nukkeilustani ja näyttelisin kuvia. ^^ En voi vieläkään tavallaan uskoa, että siitä on jo vuosi.

Jotta ette kuitenkaan tylsistyisi alkutekstiin, pääsette lukemaan. (:


2015

-Tammikuu-



Sain Dominon 12.1.15, jolloin olin hyvin iloinen ensimmäisestä nuksuttimestani, mutta jonkun ihmeen takia saatoin pitää jopa kahen viikon välejä, etten edes hipaissut Dominoon. 0.0



Juuri saatuani Dominon, isoveljeni oli kanssani kun kuvasin sitä. :D Hän sai sitten tämän kuvaidean, mikä oli hyvä, mutta toteutus...En ikinä julkassut tätä kuvaa Blogissani. cx

-Helmikuu-


Voi, ei tästä jutusta tulee myötähäpeä pommi itteeni kohtaan. xD Olin laittanut Momioon ohjeet, miten harjataan oikealla tavalla Pullipin hiukset!:'D Mitä ihmettä mä olen miettinyt? Ps: En osannut silloin kääntää kuviakaan.


Kävin myös ensimmäisen kerran kuvaamassa ulkona, ja kuten voi jo arvata, valotus oli aika kammottava, ja olin kokoajan paniikissa että Domsku kaatuisi rähmälleen.

                                                          -Maaliskuu-


Maaliskuussa otin shootin, jota katselen vieläkin suht tyytyväisenä, vaikka otin sen täydellä automaatilla. :D Ja kyllä, käytin kolme kuukautta Domino-raukalla vain stock-vaatteita.


Järkättiin myös kamujen kesken miitti, mikä oli muuten todella hauska. xD Eli vasemmalta oikealle: Domino, Leondra, Dana ja Danielle.♥

-Huhtikuu-


Toivon ainakin, että olen kehittynyt sisäkuvaamisessa teidänkin mielestä. C: Tästä piti tulla pääsiäis shootti, mitä en sitten julkassutkaan. (Kuvassa Domino ja Danielle).


Ron Hullu myös leikkasi pyynnöstäni Dominon peruukkia, ja voin sanoa, että se on vieläkin mielestäni ihana♥ (Se kyseinen peruukki on nykyään Norpan käytössä siis).


Eheh, tääkin auringonlasku kuva on mielestäni vieläkin aika nätti. :3

-Toukokuu-


Tämä kuvausreissu, on niin syvästi  jäänyt mieleeni. Kun astelin ulos kuvaamaan, niin ajattelin typerästi 'Mitenköhän muka nukelta voi lähtee pala nenästä? Ei Domskullekkaan ole niin käynyt'. Mutta sitten, tämän kuvausreissun jälkeen, Domino palasi sisälle nenän kanssa, josta oli lähtenyt pala.__. (Tippu kiveltä) 


Mutta toukokuu, silloin aikaa riitti mielin määrin ja postasin peräti kahdeksan kertaa! Domsku sai myös obitsun ja uudet ihanat silmät♥

-Kesäkuu-


Veljeni näytti Picmonkeyn, jolloin kuvieni laatu parani, ja sain otettua monipuolisempia kuvia♥ Aloitin kesäloman nukkeilun sillä, että kaverini tuli meille ja lähdettiin kuvaamaan tuulisen järven rantaan. :3 (Lainassa oli Nana Chanin peruukki)


Tämä oli aivan mahtavaa! Nimittäin kauan kaavailtuni Lutsin peruukki saapui!^w^ Oi, muistan vieläkin niin hyvin kun ryntäsin heti laitettuani tuon porkkanaperuukin Dominon päähän ulos.♥ Mutta muistan myös sen, kuinka kuvauspaikalla oli erittäin ärhäköitä muurahaisia. Auts.

-Heinäkuu-


Heinäkuu, parasta aikaa kuvata. Aurinko paistoi mukavasti selkään ja oli lämmintä. <3 Ainoa huonopuoli oli se, että söhläsin aina noitten käsien kanssa. :D (Tässäkin kuvassa kädet on väärinpäin...Pelottavaa).


 Tämä kuva vaan ihan sen takia, että ikävöin suuresti noita kenkiä ;__; Minä sähläri nimittäin olen hukannut ne.


Heinäkuussa Annika teki 1000 lukijan spesiaalin, jolloin hän laittoi kommentoijien blogeja omaan blogiinsa näkyville, jolloin teitä lukijoita tuli useita kymmeniä viikossa!♥ Kiitos siitä.^^

-Elokuu-


Tämä miitti oli kyllä ikimuistoinen Tampereella♥-♥ Kaunis ilma, todella mukavia nukkeilijoita ja hyvä hamppari.^^


Elokuussa myös nappasin kuvan, mikä on minun mielestäni paras Domkusta otettu kuva. (:

-Syyskuu-


Todella kauan himoittu pallokala saapui, josta olen niin iloinen♥ Ei, sanat ei vain yksinkertaisesti riitä. Muistan, kun olin kuvaamassa tätä kuvaa, niin isoveljeni tuli kotiin ja toi kolme The Lord of the Rings julistettakin vielä!>w< Syyskuuta muistelen siis lämmöllä.



Vaihoin Norbertin peruukin Domskun vanhaan, koska en vain yksinkertaisesti kestänyt sitä ylipitkää peruukkia. D: Tämä on muuten suosikkishoottini, jonka olen ikinä ottanut^^ Pidän sen väreistä ja iloisuudesta.

-Lokakuu-


Tällä kertaa kävin hiukan (paljonkin) isommassa miitissä Helsingin Sanomatalolla. Reissu oli todella mukava, mutta jäi vain harmittaa, että vaikka kuinka yritin, en voinut tutustua kaikkiin. ;__; Ja jälleen kerran oli hyvät hampparit.


Lokakuussa tuli myös 120 lukijaa täyteen, mikä on ihan hullua!♥3♥ Olin viidestäkin lukijasta ihan onnessaan, niin entä sitten, kun toi älytön luku tuli!? Voin vain kiittää teitä:*

-Marraskuu-


Tällöin tajusin, että olin alkanut kuvaamaan todella paljon sisällä, ja halusin oppia innoissani kuvaamaan myös talon sisällä, eikä vain ulkopuolella, sillä säät oli mitä oli. 0.0


Sitten tapahtui se, mitä olin jännittänyt. Lunta satoi maahan! D: Ja koska olen yliherkkä kylmyydelle, (sormieni puolesta) niin en tietenkään kuvannut koko talvena kun vain kolme kertaa sillon, kun oli lunta.

-Joulukuu-


Joulukuu alkoi oikein leppoisasti. Norbert sai obitsun, ja nappasin ensimmäisen siimakuvani^^ Oli muuten vaikeaa, kun sähelsin kokoajan niitten siimojen kaa ja kuvanmuokkain vain lagasi.


Lumet myös suli pois, ja uskaltauduin ulos kuvaamaan. :3 En tiedä, mutta ainakin omasta mielestäni on hankala uskoa, että tämä kuva on otettu vain muutama hassu päivä ennen joulua.

------------------------------------
Kiitos suuresti, kun jaksoit lukea tänne asti!Kertokaa ihmeessä kommenteissa, mitä piditte tälläisestä postauksesta. :3 Omasta mielestäni oli mukavaa palata menneisyyteen ja katsoa, miten on kehittynyt blogin pitämisessä ja kuvaamisessa.

Ei muuta kuin ihanaa ystävänpäivää!^w^ Muistakaa kertoa kavereillenne, mitä ne merkkaa teille. (:

Jokainen kommentti on hiekanjyvä, josta muodostuu helmi.
En jätä huomioimatta yhtään aarretta, joten  luen/kommentoin
jokaiseen palautteeseen. Kiitos, kun annat hymyn huulilleni.
Hobitti, Domino & Norbert

35 kommenttia:

  1. Ihana muistelupostaus!

    Paljon olet kyllä kehittynyt!

    Isoveljesi kuullostaa aika reilulta, omaan siskooni verrattuna:DD

    Mutta kiva postaus taas kerran ;;u;;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että pidit siitä^^ Isoveljeni on kyllä reilu, mutta kyllä minä uskon että sinunkin sisaresi on:3

      Poista
  2. Oi, olipa ihana taas muistella niitä "vanhoja hyviä aikoja"! Voin kyllä sanoa että oot kehittyny ihan sikana:3

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, muistelupostaus! <3 Tätä olen salaa toivonutkin, sillä vaikka olenkin seurannut blogiasi alusta asti, on vuoden takaiset jutut jo päässeet unohtumaan~ ^^ Oot todellakin kehittynyt huimasti, aina vaan parempaan ja parempaan! Olenkin varmaan sanonut, että mielestäni sun kuvista, muokkauksista sekä ylipäätään blogista näkee huolitellun jäljen ♥️ Ja ennenkaikkea ammattimaisen jäljen, pidän kovasti sun kuvaustyylistä ja mahtavista ideoista :)

    Omaan ystävänpäivään ei taida kuulua erikoisempia. Muutamia lahjoja vaihdettiin jo tänään mutta loput annan vasta maanantaina kun huolimattomana menin unohtamaan..! ^^' Huomenna näillä näkymin lähden tosin kaverini kanssa viettämään hetkeksi aikaa, mutta muuten viikonloppu taitaakin kulua kokeisiin lukiessa... Mutta oikein hauskaa viikonloppua sulle Anni! Postailemisiin! ♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, et oot oottanutkin tälläistä postausta. ^-^ Aaw, olet tainut sanoa, mutta tuo on aina yhtä ihana kuulla♥3♥

      Heh, hienoa että olet muistanut ystäviäsi lahjoilla!<3 Hävettää, mutta en saanut aikaiseksi tehtyä kenellekkään edes korttia, vaikka minun piti aloittaa niitten tekeminen kaksi viikkoa ennen itse tuota päivää. :'D Onnea niihin kokeisiin♥ Kiitos samoin:*

      Poista
  4. Oi, niin kiva oli katsella näitä ja muistella kanssasi - olenkin ollut lukijasi lähes koko tämän ajan! Aloitin itse vuosi sitten maaliskuussa ja löysin sut aika pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan! Olet ollut kauan matkassa, ja arvostan sitä^^

      Poista
  5. Ihania kuvia, ja oot kehittyny ihan huimasti! <3 Itse aloin piilostalkkia tätä blogia varmaan siinä tammikuun 2015 loppupuolella. 8)) Eli aika moni noista kuvista onkin jo tullut nähtyä. 8D

    VastaaPoista
  6. Tästä kyllä näkee kuinka nopeasti oot kehittynyt kuvaamisessa ^^ sun postaukset on aina mukavaa ja iloista katseltavaa joita osaa aina odottaa :3 ( ja yhyhy Norppa ja Domino on vaan niin suloisia että ) jään taas innolla oottamaan sun seuraavia postauksia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Aaw, ihana tietää^__^ Norppa ja Domsku kiittävät! Kiitos kun kommentoit Nana:**

      Poista
  7. Tätä oli jotenkin tosi iloista lueskella :) Muistan ku törmäsin suhun ekaa kertaa instas ja olin sillee mikä pallokala tuokin on (kun en aina pidä daleista) mutta sinä mahdoton olet jotenkin saanut minut ihastumaan norppaan <3 En itsekään sitä ihan tajua, miten olet onnistunut siinä :'D
    En ole mikään ystäväpäivänfani mutta tykkään sellasista haasteista, et sano yks positiivinen sana kaverilles tai jotai. Tai just joku koulun halikeräyssydänkaulakortti mikä nyt onkaan xD Mut haluan sun tietävän et oot ihana nukkeilija ja ihailen sun taitoja näin kuusi vuotta vanhempana mininukkeilijana xd
    Oikeesti kaikki tän postauksen kuvat on niin ihanii *.* uskon lukevani tän vielä monesti ja näen itseni tuijottamassa sun nukkeja pitkään...
    Hyvää ystävän päivää Norpalle!!! Ja Domskulle kans 8) Eikä nyt unohdeta tärkeintä kaimaa!! (En loppujen lopuks tiedä kauheen monta Annii vaik se onki tosi yleine nimi :o) Oot huippu, muista se!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Norppa teki suhun erikoisvaikutuksen c': Ne on kyl mukavia haasteita!:D Hauska tietää♥ Domsku Norppa ja mä toivotetaan takaskin:* En mäkään. D: Aaw, yritetään muistaa ^w^ Kiitti tästä yli ihanasta kommasta:**

      Poista
  8. Lueskelin toissapäivänä pullip-blogeja ja sit törmäsin tähän. Mun reaktio oli et Wow. Yleensä inhoon Daleja ja kaikkea vaaleanpunaista, mutta nyt olen oppinut rakastamaan niitä! Blogisi saa aina hymyn huulilleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että nykyään tykkäät niistä♥ Aaw, ihana tietää^^ Mukavaa, kun löysit blogini ja vieläpä kommentoit:**

      Poista
  9. Sulla on vaan niin ihana blogi ja postaukset! Eka luulin, että et postaa tänä viikkona ollenkaan, mutta onneksi tämä suloinen postaus löytyi täältä.
    Ekana mulle tuli mieleen tuossa kuvia selaillessani että olet kehittynyt aika paljon. Kaikki ensimmäiset kuvat Dominosta olivat söpöjä. Ja erityisesti sydämeni sulatti tuo kuva Dominosta ja voikukanhahtuvasta. <3
    Aloituskuva (tai miksi sitä ikinä sanotaankaan) oli ihana! Rusettipäiset söpöläiset. <3
    Sain postauksesta hymyn huulilleni. Erityisesti kuva Norpasta ja Dominosta kera Brain burnerssin nostatti hymyä entisestään. :3

    Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää sinulle ja nukeillesi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos♥♥ Mukava tietää, että olen kehittynyt ja pidät vanhoistakin kuvista^^ On ihana saada ihmisille hymy aikaan^^ Samoin!<3 (Näin myöhään) Kiitos kun kommentoit♥

      Poista
  10. Tää on kyllä tosi kiva postaus :) Domino ja Norbert on ihania ja oot ihan hirveän taitava kuvaaja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun pidit. :3 Norppa ja Domsku kiittää♥ Eikä! Kiitos^w^

      Poista
  11. Tätä postausta oli kiva lukea. Oot kyllä kehittynyt kuvaamisessa. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäsit^^ Kiitos paljon, Neeanamari♥3♥

      Poista
  12. Ihana postaus ja oli kiva lukea♥ Ihana tuo eka kuva!♥♥ Myös tuo avaruus teemanen kuva + muokkaus oli upee!♥w♥ Juu muistan ton pääsiäis kuvan, mitä aseteltii kauan xDD Ooot kehittyny kuvaamisessä ylipaljon! Rakastan sun noita touko- ja kesäkuun kuvia niin paljon!♥u♥

    Hyvää ystävän päivää sulle ja palleroille♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw, suurkiitokset Ron Hullu^^ Joo, se oli meiän mielestä niin hieno xDD Kiitos♥ I know, et tykkäät eniten niistä cx Kiitos samoin♥

      Poista
  13. Oot kehittynyt ihan tosi paljon, mutta jo nuo ensimmäiset kuvasi oli hienoja! Eka kuva oli lempparini ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suuresti♥ Mukavaa, kun löysit lempparin^^ Kiitti kun kommasit:**

      Poista
  14. Sulla on tosi ihania kuvia, ja kehitystsä on tapahtunut tosi paljon. JA rakastan Dominoa ja Norppaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Aaw, Norppa ja Domsku punastuivat kehustasi >///<

      Poista
  15. Näitä muistelupostauksia on aina yhtä ihanaa lukea... ♥ Olet kehittynyt kuvaamisessa todella paljon kuluneen vuoden aikana, hyvää ystävänpäivää sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä onkin mukava lukea^^ Mukava tietää!^^ Kiitos samoin<33

      Poista
  16. Ihana postaus O3O Ihana toi eka kuva<3 Tosi kiva postaus :3 Hyvää jälkeä!

    VastaaPoista
  17. Apua!! Etkai oo kuollut? Kun eilen ei tullu postausta >.< mutta siis kiva postaus♥ ihanaiset pallerot omistat kyllä♥

    VastaaPoista
  18. Ihana postaus! :3 ♥‿♥

    VastaaPoista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥