tiistai 20. tammikuuta 2015

Dominosta tietoa

Moi! Ajattelin postata nytten vähän Dominosta tietoa, jotta tietäisitte minkälaisen nuken kuvia katselette(:
Ajattelin ensin  laittaa vain kuvia, mutta kuvien ottamisesta ei oikein tullut mitään koska inspiraatio ei yllättänyt täällä sisällä ja kun yritin, hermothan siinäkin meni kun huoneeni valaistus ei ole mikään niin hyvä= toisessa kädessä järkkäri ja toisessa lamppu. Mutta enempää en höpötä vaan päästän teidät lukemaan(:

Tämän postauksen tiedot ovat vanhentuneet, eikä pidä paikkaansa. Ajankohtaiset tiedot löytyvät Dominon profiilista. (:


                                                   
                                              Nimi: Domino Milano WaterFlower
                                           
                                              Malli: Pullip Akemi
                                           
                                              Saampumispäivä: 12.1

                                         
                                              Ikä:  13 vuotta
                                                            Luonne


Domino on ollut pienestä asti vilkas ja omissa maailmoissa haahuileva. Hän ei huomaa muita ihmisiä, jotka katsovat häntä halveksuen ja pilkaten. Domino on luonut omalla mielikuvituksellaan oman maailmansa, jonka luulee oikeasti olevan olemassa. Domino rakastaa halimista, koska purkaa siihen energiaa ja ystävyyttään. Hän on vaitelias, ei sillä tavalla että olisi surullinen, hän ei vain kaipaa muiden seuraa, ja voi sen takia olla jopa kuukausikan yksin ja jutella pehmolelujensa kanssa ja pitää niiden kanssa pitkiä retkiä huvipuistoihin. Dominolla on myös outo tapa yht`äkkiä sortua ja menettää itseluottamuksensa ja huomata mitä mieltä muut oikeasti ovat hänestä ja että poikkeaa muista ikäisistään huomattavasti. Tämä usein johtaa itkuun ja vikinään ja kotoa karkaamiseen paikkaan, mitä kukaan muu ei ole löytänyt. Domino osaa myös olla ystävällinen ja vakavakin vaarallisissa tilanteissa.


                                    Menneisyys


Kun Waterflower oli kuusi vuotta, hän meni veljensä kanssa meren rantaan etsimään simpukoita, jotta he  voisivat kuunnella niistä vedenkuisketta tulevaisuudesta. Hän eksyi veljestään ja joutui luolaan, jossa löysi pieniä mereneläviä häkkeihin vangittuina. Dominoa kävi sääliksi, ja siksi alkoi etsimään avaimia häkkeihin. Paikassa hän näki paljon ansoja, joista jotkut olivat varmasti jo kielletty lailla kolmekymmentä vuotta sitten. Hän jatkoi etsimistään. Hän löysi avaran onkalon, jossa oli sinivalaan luuranko, se oli ilmeisesti raahattu sinne. Domino kuuli selkänsä takaa ääniä ja huomasi viisi miestä jotka pitelivät miekkavalaasta tiukasti kiinni. Sitten Milano tajusi, he olivat eläinten pahoinpitelijöitä. Miehet olivat käymässä tytön kimppuun kunnes veljensä tuli ja kolkkasi heidät kaikki suurella rautatangolla. He soittivat poliisit paikalle ja saivat perustaa oman eläintensuojeluyhdistyksen. Siitä lähtien eläintensuojelu on ollut lähellä Dominon sydäntä.                     
                    Mistä pitää ja ei pidä

Pitää: musiikista, halailusta, omista taruolennoistaan, eläimistä, ystävistä, (Joita ei ole paljon.) Harry Potterista, elokuvista, kesästä, pehmoleluista, mangasta, kuppikakuista, Taru Sormusten Herrasta, kírkkaista väreistä, huvipuistoista, metsistä,planeetoista,kynttilöistä arpapeleistä ja nukkumisesta

Ei pidä: Itserakkaista, mielikuvituksettomista, tylsistä peleistä, hitaista tietokoneista, huonoista elokuvista, mielistelevistä ihmisistä ja valehtelijoista. (Häiritsevä hius tuossa kuvassa! D:)
                                              Erikoista

Domino ennustaa joka täydenkuun aikana kynttilän liekeistä ja nopan luvuista. Hän on kiinnostunut taikuudesta serkkunsa kautta, joka katosi hänen ollessaan kymmenen vanha. Domino joskus oudolla tavalla näkee ihmisiä paikoissa missä he ovat vasta tulevaisuudessa. Hän myös uskoo aaveisiin, joka saa hänet menemään vanhoihin rakennuksiin ja sumuisten järvien rantoihin öisin.
                                         Haaveet

Milano on aina halunnut pystyä lentää kuin kolibri ja osata lukea toisten ajatuksia. Hänen unelma-ammattinsa olisi olla DJ.Tälläinen postaus tällä kertaa tällä kertaa!:D En ollenkaan tiedä mitä mieltä olette tästä, mutta ehkä saan sen kuitenkin joskus tietää..? Mielipiteitä luen enemmän kuin mielelläni<3 Kiitos jos jaksoit lukea kokonaan, uusi postaus tulee luultavasti tällä viikolla, siihen asti...Moro!(:


9 kommenttia:

 1. Voi kiitti^^♥
  Tosi kiva
  kuulla että
  pidät(:

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva blogi ja sulla on myös tosi söpö nukkekin 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosi huono pukemaan ajatukset lauseiksi..Kiitti♥

   Poista
  2. Liityin vielä lukijaksi, kun tätä blogia lukee mielellään jatkossakin :)

   http://happypullips.blogspot.fi/

   Poista
  3. Jeiii♥ Käyn kurkkaamassa sunkin blogia(:

   Poista
 3. Ihana postaus c:
  Ja Domino on kyllä mielenkiintoinen persoona.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥