sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Saavutin mahdottoman & tunteet nousi kirjoittaessani kt:ta


                                   Pusheen, söpö kissa tuo Pusheen (>3<)

Moro kaikille sienille! On taas niin ihanaa postailla teille (: . Ootte kyllä niin mahtavia, kiitos teille taas upeista kommenteista, ne kohentaa todella paljon itseluottamusta. Alkukuvissa esiintyvä nukke on muuten kaverini Dana, joten en siis ole hankkinut uutta nukkea.

Tiedättekö sen tunteen, kun kuuntelette tunteikasta musiikkia omassa rauhassa yksin yöllä ja teette kuvatarinaa? Mulla on se tunne, se saa kyllä tunteet pinnalle, tuli melkein kyyneleet tässä näin, kun samastun liian hyvin Domskuun xD. Kertokaahan, jos ootte kokeneet kyseisen tilan, tai jos on muita samantapaisia.

Otin muuten itteeni niskasta kiinni, ja kuvasin sisällä _värillisiä_ kuvia. Se oli ennen mulle mahdoton juttu, koska ei ole hyviä muistoja värikuvien kuvaamisesta sisällä xD. En ole kyllä kovin tyytyväinen noihin otoksiin, mutta mielestäni kuvaamisessa on hauskaa testailla uusia juttuja, mistä johtuu se, että jotkut kuvat ovat erillailla muokattuja, koska halusin kokeilla millä asetuksilla kannattaisi kuvata sisällä. Noh, ainakin tiedän, miten seuraavalla kerralla kannattaa toimia (^-^). Eli, nytten olisi jatkoa kuvatarinaan. Suosittelen muuten 100% lukevasi edellisen osan TÄSTÄ. Laittakaahan musiikki päälle, jos on mahollista, se on suuri juttu tos kuvatarinas. (Musiikin valitseminen on vaikeaa). Enjoy!♥                              Kt:  Minulla on syyni taistella.

?:  Hän nukkuu vielä. Mutta..ymmärrän täysin, hänellä on ollut rankkaa viimeiset 3 kuukautta. Ruumiinvaihto ei onnistunut täysin, pian valitettavasti Domino saa tietää miksi.?: *Ontto naurahdus* Tämä on niin outoa, aivan kun minä nukkuisin tuossa vielä elävänä.?: Luonteeltaan kuitenkin hän on varmaankin erilainen..?: *Surullinen huokaus* Kumpa vain olisin vieläkin elossa..Domino: Yhm, jotenkin outo olo. Ihan kuin multa olisi revitty sisuskalut pihalle._.

?: Kappas! Huomenta unikeko!(^-^) Olen odottanut tässä jo vaikka kuinka kauan. Nukuit pitkään.Domino: *Jähmettyy pelästyneenä*. Tuota..Missä olet? Kuka tai mikä olet?

?: Ai, anteeksi! Ei pitänyt pelästyttää. Muistatko, kun näytin sinulle muiston nukkuessasi? Ihmettelit varmaan, miten näit sellaista unta. Koska se ei ollut unia, vaan minun muistoni jonka siirsin sinulle. Olen Pearl.Domino: Mutta..Miten voit puhua minulle, jos käytän sinun ruumistasi ja olet..kuollut?

Pearl: Olen muisto, joka kulkee mukanasi.Domino: *Kuulee kellon äänen ja käännähtää*Domino: Aika..se..se kulkee. Mutta miten? Minähän olen Ajattomalla alueella.

Pearl: Et taida muistaa, että uuden ruumiisi myötä, siirryit takaisin kuolevaisten joukkoon. Paikkaan, jossa kaikki vanhenee, paikkaan, jossa aika korjaa jokaisen aikanaan.Domino: Ai hitsi kun unohdin! En muistanut myöskään, etten enään ole minäni näköinen..vaan aivan erilainen. Tässä on nytten hiukan totuteltavaa.Domino: Aika. Sitä minulla on ollut ikävä. En ole kuullut pitkiin aikoihin minkään elävän tai liikkuvan asian ääntä, vain kuoleman hiljaisuutta.Pearl: Ajaton alue tekee monet hulluiksi. Sinne siirtyy kaikki, joiden elämän liekki on sammunut. Mutta sinä, olit sielä vaikka kuinka kauan, ja selvisit.

Domino: Mistä tiedät sen?0.0

Pearl: Se paikka on oikeasti todella pieni. Kasvien lehdet ja vesien pinnat kiidättivät äänesi minulle asti. Kuulin sinun jokaisen sanasi ja huokauksesi. Kaipuusi puhui sydämelläsi myös, se oli raskasta kuunneltavaa.Domino: *Voihkaisee* Eli olet perillä tilanteestani. Muuten Pearl, missä olen edes? Olen aivan pihalla kuin lumiukko.

Pearl: Joku ohikulkija löysi sinut sairaalan pihalta. Hän toi sinut tänne, ja saat lähteä täältä heti, kun olet syönyt päivällisen.Domino: *Räväyttää silmät auki* Kiitti tiedosta. Mutta nyt mun on paras mennä sitten sinne syömään että pääsen pian täältä pois.Puolen tunnin päästä, kun Domino oli syönyt ja vaihtanut vaatteet. (Ps: Vaihdappa musiikki c:)


Domino: Pearl, kun olin syömässä, en nähnyt  oikealla silmälläni mitään, ja jotkut tyypit tuijottelivat niitä.

Pearl: Domino, ruumiinvaihto ei aivan onnistunut.Domino: *Kysyy ääni katkonaisena* Mi-miten se ei ihan onnistunut?

Pearl: Kerron ensiksi, miten se vaihto yleensä edes käy.Domino: Mun on ekaksi pakko sanoa, että on kiusallista kuunnella ääntä, kun ei tiedä mistä se tulee.

Pearl: Ymmärrän, mutta en mahda mitään jos olen kuollut.__. Mutta kuitenkin. Ruumiinvaihto on noin kuukauden kestävä. Siinä revitään sielu irti vanhasta ruumiista Ajattoman alueen tuhansien vuosien vanhassa tähtipölyssä. Tähtipöly on vaarallista ja sulattavaa, sitä joutui uuden ruumiisi silmiisi. Silmäsi kimaltavat kuin tähdet sen takia, mutta..Pearl: ..oikeanpuolimmainen silmäsi syöpyi hiukan siitä, ja sokeutui. Pystyt näkemään siis nykyään myös hahmoja kuolevaisten alueella, jotka pystyit näkemään vain muistoissa aikaisemmin. Toisin sanoen, pystyt elämään myös muistoissa edelleen.

Domino: *Asettaa kätensä vaistomaisesti sydämelleen* Eli siis..Voin vielä nähdä viholliseni täälläkin, Chelsan.

Pearl: Kyllä valitettavasti, mutta suosittelen, että ennen kuin lähdet pois täältä, etsisit lipastosta pari asiaa, joista saatat pitää (; .Domino: *Tarttuu epäröiden laatikon nuppiin*Domino: En tiedä, voinko luottaa edes sinuun, minua on huijattu, syrjitty ja kiusattu liian paljon. Minulla ei ole yhtään ystävääkään. Mistä voin tietää, vaikka laatikossa on joku ansa?

Pearl: Olet kyllä todella vainoharhainen, Domino Waterflower .__. Avaa se nytten vain.Domino: *Avaa laatikon varovaisesti*. Ei voi olla totta..Domino: PUMPULI! En ole nähnyt sinua pitkään aikaan rakas!♥ *Rutistaa pehmolelua*.Domino: *Pidättelee onnenkyyneliä* Miten se oli täällä?

Pearl: Kuolleiden alueella ei voi olla elävien olentojen esineitä, joten kaikki sinne tuomasi tavarat, lähtivät myös mukanasi.Domino: Eli siis..Toivo ei ole ihan menetetty..

Pearl:  Mitä tarkoitat?Domino: *pohdiskelee hitaasti ääneen*. Jos kerran kaikki sinne jättämäni tavarat ovat nytten täällä...Pearl: *Puuskahtaa turhautuneena* Et sitten voi olla yhtään salaperäisempi? Niinkö?!

Domino: *Jatkaa miettimistä välittämättä Pearlista* Eli se on mukana ja voin vihdoin..Domino: ..soittaa veljelleni. Hän voi hakea minut ja näemme taas♥. Sitten kun viimein tapaamme, aijon rutistaa hänet ikävästä kun opettaja taulusienen.

Pearl: Domino, et voi nähdä veljeäsi, etkä perhettäsi.Domino: *Käännähtää uskomatta korviaan*. Älä viitsi pelleillä, tietty voin! Soitan vain veljelleni, kysyn hoitajilta tämän paikan osoitetta ja olen taas pian kotona. Nyt kyllä mikään ei voi estää.Domino: *Kuuntelee puhelimen tuuttausta*.

Pearl: Domino, asetat perheesi hengenvaaraan tuolla puhelulla.Pearl: Jos sinua kuule ollenkaan kiinnostaa, ruumiinvaihdossa joutuu kärsimään henkistä kipua enemmän kuin fyysistä. Sen session ehto on, että uuden ulkomuodon saaja ei saa nähdä vanhoja tuttujaan tai tärkeitä ystäviään, eikä saa sitoa uusia suhteita muihin.

Dominon veli: Domino? Sinäkö sie-

Domino: *Lopettaa puhelun hiljaisena*.Domino: *Lysähtää maahan ja alkaa itkeä hiljaa* O-olen liian paljon kärsinyt. Miksi 13-vuotiaan pitää kokea tälläisia? Miksi maailman pitää olla yliluonnollinen?

Pearl: Ymmärrän täysin minkälainen olo sinulla on. Toivoa on kyllä  on vie-Domino: EI! Ei enään ole toivoa, en enään ikinä nää minulle rakkaita henkilöitä, minut on tuomittu epäonnistumaan. Koulussakin vain kiusattiin ja syrjittiin..

Pearl: Älä katso taaksesi Domino, vain eteesi. Anna haavojen parantua ja yritä vielä, kunnes onnistut. On yksi keino, sota.Domino: Sota? Mutta enhän minä ole pitänyt kun vain voiveistä enintään kädessä.

Pearl: Ei, me emme ole yhtä tyhmiä kun se Chelsa, joka aiheutti sinulle tämän kärsimyksen, se joka toi sinut Ajattomalle alueelle. Emme tarvitse fyysisiä aseita tai valtaa.
Domino: Me? Mitä tarkoitit tuolla? O.o

Pearl: Sitä, että olen pelissä mukana. Voin olla tukenasi, koska Chelsa ei voi satuttaa kuolleita. Käytämme vahvuuksiasi tässä taistelussa.Pearl: Etsimme vahvuutesi yhdessä, ystäväni.
Noniin! Semmosta matskua oli tällä kertaa :3. Toivottavasti ymmärsitte jotain, koska oli hiukan sekalainen. Viime postaukseen tuli huimat 20 kommentoijaa, oli niin fiiliksissä siitä!<3 Kiitos suuresti siitä, kai te tiesitte, että kohensitte mun mieltä ihan älyttömästi♥ Teitä varmaan (ehkä) ärsyttää, kun kerron jokaisen postauksen lopussa, että luen/vastaan jokaiseen kommenttiin, koska se on tosi ihanaa:* Rohkeasti siis vaan mielipiteitä kehiin. Teiltä on tullut taas muuten älyttömästi postauksia, onko kenties nukkeintoa nostattava jauhe auttanut?;3 Lähdenkin tästä näin katsomaan niitä ja kommentoimaan. Moikka!♥3♥.

                                                          ♥Hobitti & Domino♥

21 kommenttia:

 1. IHANA KT. Domino on supersuloinen ja kuvat olivat ihanan värisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti todella paljon kehuista Laureline!<3^^

   Poista
 2. No siitä jauheesta en omalla kohdallani tiedä, Lyra on maannut hyllyn päällä pölyttymässä, kamera myös, ei oo tullut kuvattua lainkaan, ja bloggaaminenkin vie voimat... Ja olin melkein kaksi viikkoa kipeenä..

  Mutta siis, kuvatarina oli ihana, miten sä pystyt tekemään tällaisia vain yhdellä nukella? Ja siis jatka. Pian!!!

  Äiti käski laittaa puhelimen,pois, joten Moikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!): Oletko vieläkin kipeä? Paranehan pian:*

   Voi kiitos Aurinko aurinkoisesta mielipiteestä!^^♥ (Heh) En mä vaan tiiä 0.0 Mahdollisimman pian, ehkä jo tällä viikol (; Kiitos kun tulit kommentoimaan!<3<3

   Poista
 3. Ekaks: hyvin valittu musiikki!!
  Tokaks: upeita kuvia!
  Kolmanneks: hienosti kerrottu tarinaa!
  Neljänneks: Domino on jotenki niin lähellä mun sydäntä <3
  Kiitos, Hobitti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko tulla uudestaan ;) Kuka on tuo toinen 'olento' eka kuvassa??

   Poista
  2. 1. Aww, kiva kun tykkäsit>:3
   2. Kiitän suuresti♥
   3. Sama kun ylemmäs (;
   4. Hih, mukava kuulla;3 (lukea)

   Kerroin alkutekstissä, että se on kaverini Dana (; Kiitti vielä todella paljon kommentista Katya!*3*

   Poista
  3. Öö, niinpä kerroitkin - taisin hypätä sen kohdan yli :) Innoissani suoraan kertomukseen :)

   Poista
  4. Heh, ymmärrän täysin cx Ei haittaa:3

   Poista
 4. Tätä olin todella odottanut! ^3^ Ihanaa että jatkoit tarinaa ja jatkoit vielä todella upealla osalla! ♥️ Tarina ei ollut ollenkaan sekava, päinvastoin, mielenkiintoinen ja selkeä! :3 Vaikka pidänkin kovasti sun mustavalkoisista muokkauksista, täytyy sanoa, että nämä kuvat oli melkein jopa upeampia! ♥️ Tai en osaa sanoa, niin värittömissä kuin värillisissäkin kuvissa on ihania puolia, näiden kuvien muokkaukset ainakin kiinnittivät huomion ja värimaailma oli täydellinen, wow! *3* Dominon silmät ovat niin lumoavat ja osaat tuoda Dominon parhaat puolet esiin kuvissa ♥️ Eipä mulla taida olla muuta sanottavaa, onnistuit taas luomaan jännittävän ja upean postauksen! :> Odotan jatkoa innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan mahtavaa, että pidit siitä noin paljon!<3 Hih, mukavaa, että ei ollu epäselvää cx Kiva tietää, Domino kiittää♥ Kiitos kiitos:* Oli taas ihanaa, kun kommasit♥ Terkkuja Pandoralle ja Cheriselle! Kiitos vielä!<3<3

   Poista
 5. Oiii, oli taas kyllä niin ihana osa tästä tarinasta <3

  yyh, meinasin alkaa oikeesti itkeen, kun Domio sai oman pehmonsa takaisin ;_; Neidin ilo oli niin puhdas ja viaton *_* Oot saannut sisäistettyy tähänkin tarinaan tosi paljon tunnetta, ja nää kuvatkin on niin laadukkaita ^^ Belliltä Dominolle terkkuja, ja toivottavasti postaat taas mahollisimman pian ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiva kun tykkäsit Iida^^ Iiks!<3 En arvannut, että tuolla kohtauksella olisi sinuun noin vahva vaikutus B3♥ Kiitos tosi paljon kehuista:* Samoin! Dominokin lähettää terkkui:* Tällä viikol, kuvaan kai huomen (: Kiitti vielä niin paljon Iida♥

   Poista
 6. Ah, parhain osa ktsta mitä olet tähän asti tehnyt! ♡3♡
  Pystyisitkö linkkaamaan Dominon silmät? Coolcatin sivut on vähän hankalat, joten en pysty löytämän tuota mallia mistään (tai sitten olen vain tyhmä lmao) ^^"
  Kiitos jos vastaat :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit Sarkku!<3 En ostanut silmiä itse Coolcatin sivuilta, mutta voin sanoa, että Mollamanian sivuilta ostin, mutta sen se numero tai mikä olikaan oli: PA-35 Et oo tyhmä ja ole hyvä:* Kiitti kommentista, ja toivottavasti oli apua♥

   Poista
 7. ♥♥♥♥♥♥♥♥... Vitsi tää oli taas niin ihana postaus ♥♥ Oon ihan unohtanut kommentoida viime postaukseen, sori 3: Joka tapauksessa oot mun yks lempi nukkeilijoista ♥3♥ Mulle on täyttä tuskaa tehdä kuvatarinaa yhdellä nukella, miten sä voit tehdä näin täydellisen kuvatarinan?? ...♥♥♥♥♥♥♥♥...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi muuta kun kiittää sua♥ Ei haittaa! Mäkin unohdan nykyään usein kommailla postauksiin:/ Aaaw, ihana tietää♥ On se mullekkin vaikeata, jos luulet, että se on musta helppoa cx Kiitos kuitenkin♥

   Poista
 8. Hellurei!
  Olenkin jo pitkään seuraillut blogia, vaikken ole seuraajaksi liittynyt ^-^
  No mutta siis, kerro miksi mulla valahti oikeesti tuossa kohdassa kun Pumpuli löyty, kyynel poskelle o.o
  Saat kunnian olla ensimmäinen, joka on saanut miut itkemään kuvatarinallaan~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro!^^ Tosi kivaa, että täällä on pitkäaikaisia seurailijoitakin nwn O-oikeesti?0.0 M-mä en tiiä, mut oon todella paljon yllättynyt, että reaktiosi oli tuollainen D: Ehkä..Se oli herkkä?;D Vou, se on suuri kunnia, Hermoonini♥ Ihanaa, että kommentoit:3

   Poista
 9. Piti vähän pidätellä kyyneliätossa pumpuli kohdassa ;3 tai siis...sama reaktiokun hermiooninilla! ihana ja jännä kuvatarina kertakaikkiaan....(onneks jatkoo on)

  VastaaPoista
 10. ♥♥♥♥ aivan IHANA kuvatarina ♥♥♥♥ 8) Sä oot vaan niin uskomattoman hyvä kuvaaja! On ihana lukee näitä kuvatarinoita ^^ Dominoki on aivan syötävän söpö typsykkä :3
  No, en kai nyt muutkaan saa kirjotettua .__. IHANA BLOGI! 8)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥