torstai 20. elokuuta 2015

Ehkä näemme lauantaina (:



(Ps: Kuvassa lukevalla Joonalla tarkoitetaan ZoneVD:tä/Joona Leppälää c,:)

Pöö kaikille^-^ Nyt ollaan kuvatarinan parissa!

Mites teidän ensimmäiset koulupäivät ovat sujuneet? Ootteko jo oppineet tasapainoittaa nukkeilun ja koulunkäynnin? :3 Itse olen ihan hyvin onnistunut siinä, ainakin siis tähän asti. Kuvasin tämän tarinan viikonloppuna, mutta halusin julkasta sen nyt. :D Pyrin siihen, että tekisin joka viikko postauksen, ja panostaisin siihen paljon. 

Olen muuten tulossa kahden kaverini kanssa lauantaina 
Tampereen miittiin, mukana tietenkin Domino! Se on muuten eka miittini, joten jänskättää aika paljon. Toivottavasti nähdään sielä!♥

Edelliseen osaan pääsee  tästä♥  muistin virkistykseksi.
Kiitos muuten vielä huisisti viime postauksessa olevista kommeista! Ne on aina yhtä ihania. ♥3♥





Picfic: Tuhkan Joen hahmo



Domino: *Ajattelee voimattomana* Olen kärsinyt ja yrittänyt oppia kouluttamaan kuolleita sieluja suojelemaan itseäni, mutta..Se kaikki oli turhaa.



Pearl: *Kertoo surullisesti* Luin ajatuksen kirjaasi juuri äsken, ja tiedän, mitä ajattelit. Olen surullinen puolestasi. Mutta voimmehan aina keksiä uuden tavan pitää sinut hengissä ja voittaa Chelsa.

Domino: *Puristaa kädet nyrkkiin hillitäkseen itseään* En enään jaksa
O-olen niin, turhautunut, ja peloissani.




Pearl: * Elämässä on aina välillä isojakin kolhuja ja viiltoja, tiedät sen itsekkin. Olisit voinut menettää elämän liekkisi aikoja sitten. Mutta miten on käynyt? Olet elävien kirjoissa! *Kannustava äänensävy*

Domino: *Silmät kosteina ja hiljaa kuiskaten, katsoen kauas* Ei Pearl, elämässäni on ollut enemmän pahuutta, kun ikäiselläni kuuluisi.



Domino: Elämäni kukka alkaa kuihtua, en enään jaksa tätä. Etkö muka ole tuntenut ja huomannut, miten väsynyt olen ollut, miten itken itseni uneen, miten minä KÄRSIN!? *Puhkeaa itkuun vasten tahtoaan*

Pearl: Olen hiukan hämmentynyt tästä Domino. Mikset muka jaksaisi? Lupaan kyllä auttaa parhaani mukaan sinua..Ja sinä tiedät sen.



Domino: *Tasoittaa ääntään, ja toteaa surullisena*  Et tainnut tajuta äskeistä lausettani sitten ollenkaan..

Pearl: No en kyllä tajunnutkaan. Domino, jos vain lopetettaisiin tämä turhanpäiväinen kina. Chelsa varmaankin tälläkin hetkellä levittää varjoja sydämiin, aika kulkee!



Domino: *Ontto naurahdus* Aika. Älä mainitse kuullessani tuota iljettävää sanaa. Aika tappaa, aika tekee kiireen.

Pearl: *Kärsimätön varoittava sävy* Tuollainen puhe on älytöntä. Enkä näe tuossa mitään järkeä! Haluaisitko mukamas, että kaikki paikat maailmassa olisi samanlaisia, kun tämä Ajaton Alue? Täälä on aina samanlaista vuosista toiseen, täälä ei toimi kellot, aurinko ei laske vuorien taakse, eikä nouse yökasteineen. Sitäkö haluat? 



    Pearl: Domino, asia on loppuunkäsitelty. Annas kun kerron uuden suunnitel-


Domino: *Toljottaa tyhjänä eteenpäin ja nostaa kätensä heikosti* Ei. Jätän Ajattoman Alueen. Palaan perheeni luokse, ennen kuin aika korjaa heidät..



Domino:  Haluan viettää loppuelämäni onnelisena veljeni, isäni ja äitini kanssa. 

Pearl:  Et voi olla tosissasi. Tuo on itsekkäintä, mitä olen kuullut vuosiin! Et eläisi heidän kanssa onnelisena, koska Chelsa tuhoaisi teidät!



Domino: En välitä enään neuvoistasi. Haluan elää viimeiset päiväni, kuukauteni, ehkä jopa vuodet ilman kuolleita, ja heidän turhaannuttavia neuvoja. 



Domino: Mutta opin sentään jotain. Kuulin kerran kahden kuolleen puhuvan kasvista, joka voi auttaa kerran elämässään viemään minne haluaa. Sen kasvin nimi oli muistaakseni Vihan suonet.

 Pearl: *Epätoivoinen voihkaisu* Et kai vain..Aijo käyttää sitä? Siinä on omat riskinsä Domino! Täytyy olla hyvin voimallinen mustassa taikuudessa, ja sinä et ole opiskellut sitä! Olet kuullut vain huhuja!



Pearl: *Yrittää selittää hätäisesti, mutta Domino ei kuuntele* Jos tuota taikuutta ei osaa kunnolla, voit päätyä vielä ties minne! Ole kiltti, ja lopeta tuo.

Domino: *Repäisee lehden ja puristaa sitä kädessään täristen* P-pearl, olit minulle hyvin rakas ystävä. Koita ymmärtää. Haluan vielä nähdä rakkaani. En kyllä tiedä, tunnistavatko he minua, kun olen vanhentunut täälä vuosia. Mutta jos he eivät muista minua, tiedän että elämässäni ei ole enään mitään merkitystä.



Domino: *Nyyhkyttää* Hyvästi Pearl. Lepo olkoon sinulla. Anna anteeksi.



                                                                        ...


Domino säpsähti tullessaan oudolle paikalle. Sielä kylmä terävä tuuli pauhasi. Sielä ei ollut happea tuskin kunnolla hengittäväksi. Paikka oli kuin kirottu. Pahempi kuin Ajaton Alue..




..Se oli Tuhkan Joki, josta Daisy oli kertonut Dominolle. Aaveilla on omat lakinsa, joita täytyy noudattaa. Jos rikkoo käskyjä, joutuu Joelle, jossa  pahuus hiipii, kuiskii korvaan julmuuksia ja epätoivoa. Sieltä ei pääse pois, kuin harvat. Kallo-hämähäkit kutovat kauhua herättäviä seittejä pitkin Tuhkan Jokea.



Domino: *Hengittää raskaasti huonossa ilmassa* Taika epäonnistui. En palannutkaan Maahan, vaan..L-luultavasti Tuhkan Joelle.



Domino: Mitä oikein ajattelin, kun en kuunnellut Pearlia? Olen aivan kamalan itsekäs. *Ajattelee*



Domino: Pearl ei ikinä voi tulla tänne, koska ei ole tehnyt rikoksia. Minäkään en olisi ikinä päässyt tänne, ellen olisi säheltänyt.



Domino: En saa happea..*Katsoo voimattomana alas* Anna anteeksi Pearl!



Domino: Halusit vain auttaa minua, halusit vain hyvää. Miten edes kehtaan pyytää anteeksi? Minulla ei ole mitään oikeutta siihen. En ansaitse anteeksi antoasi. Ansaitsen tämän, yksinäisyyden.







Tälläistä settiä tällä kertaa. ♥ Kommentin jättämistä arvostaisin ihan huimasti! Ja kuten monet tietävät, luen aina jokaisen kommentin huolellisesti ja vastaan niihin. :3 Hyvää loppu viikkoa!

                                                       ♥ Hobitti & Domino♥

34 kommenttia:

  1. Ihana kuvatarina!
    Mitämitä. Kuka miitin järjestää? Milloin ja missä? Vastaahan pian, niin ehkä nähdään lauantaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon♥ Anteeksi, mutta en saa kaveriini yhteyttä, joka tietää asiasta enemmän. Ilmoittelen huomenna mahdollsimman nopeasti (: Toivottavasti pääset!

      Poista
  2. toivottavasti tulee hyvä miitti! pidä hauskaa ^3^

    hurjan hieno kuvatarina taas kerran! oot taitava luomaan tunnelmaa ja näitä on aina älyttömän mielenkiintosta lukea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pidän pidän!♥3♥ Aaw, kiitän :3 Kiva, että on mielenkiintoinen. (: Kiitti kun kommasit merivilja!

      Poista
  3. Pitäkäähän kivaa miitissä!
    Todella tunnelmallinen kuvatarina, odotan jatkoa innolla!

    -Dutchduck

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidämme varmastikkin♥ Hih, kiva kun oli sust tunnelmaa♥ Kiitti paljon:*

      Poista
  4. Ou, tainnu multa jäädä vähän väliin sun blogiin kommentointi >.< Luen silti kaikki postaukset ja arvostan hienoja postauksia, vaikka en kommentoisikaan <3

    Muttajuu, tää oli taas jälleen tosi perf osa *_* Sulla on iha mieletön mielikuvitus kun osaat keksiä näi hyviä tarinoita :o Ja pidähän hauskaa miitissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lel, kuulostin iha siltä et arvostaisin vaan hienoja postauksia xD Siis arvostan kaikkia postauksia, koska ne ovat niin hienoja ja ihania :D

      Poista
  5. Tosi hyvä kuvatarina! Minulla nousi kyyneleet silmään varsinkin lopussa, vaikka pidätinkin niitä varmaan koko tarinan. Dominoa kävi sääliksi ihan hirvittävästi! Tämä tarina oli myös tosi jännä! Maltan tuskin odottaa jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Mäkin oon tulossa miittii :D

    Mutta jälleen kerran ihana postaus!! Sun postaukset on aina hienoja ja mukavaa katseltavaa C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisään viel (koska unohtu...) et nähää miitissä!! Ootan hirveesti miittiä (Pääsen näkee sut >:D) ^^

      Poista
    2. Jeiij!^^ Mahtavaa, että säkin tuut sinne. ^-^

      Poista
  7. Aivan ihana kuvatarina, odotan mielenkiinnolla jatkoa! ^___^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti todella paljon Candychann!♥ Mukavaa, että ootat jatkoa. :3

      Poista
  8. Ooioi täää kuvatarinaa!♥ u ♥ Täydellistä!♥ Kuvat oli muokattu tunnelmaan sopiviksi ja jaa♥ ;3; oon ihan sanaton!! Toivottavasti jatkoa tulee pian!;) Ja hyvää miittiä sinne!^3^~♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄÄKS! Kiitos kiitos^^♥ Hih, teen jatkoa, kun on mahdollista. :3 Kiitos^^

      Poista
  9. Yayy, kuvatarinaa! ^^ Tätä olinkin jo odottanut, ihan mahtavaa että jaksat nähdä vaivaa ja panostaa postauksiisi koulunkin keskellä :3 Pidin osasta kovasti ♥️ Upeasti kuvattu ja suunniteltu, varsinkin hyvistä vuorosanoista plussaa! :* Jatkoa vaan mahdollisimman pian!

    Olisipa ollut kiva tavata miitissä... Mutta enpä taida tähän hätään Tampereelle päästä :/ Pidä kuitenkin hauska eka miittisi ja olisi mahtavaa nähdä sieltä sitten kuvia :) Ehkäpä jossain miitissä tulisi törmättyä..? Olisi ihana nähdä tätä Domino-neitiäkin livenä ;3 ♥️ Domino muuten loisti taas tässä osassa, osaat kyllä tuoda neidin parhaat puolet (varsinkin silmät) esiin! nwn

    Jälleen kerran onnistunut postaus, todella ihailtavaa c: Muokkaukset olivat juuri sun tyyliset ja aivan loistavat ♥️ (Bloggeristakin erottaa värimaailmasta kyllä milloin Hobitti on postannut, en tiedä mistä se johtuu mutta sun postaukset ovat upean omalaatuisia :3) Oikein ihana oli tosiaan taas kuviasi katsella, toivottavasti postaat taas pian! ♥️ Innolla jään odottamaan~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäsit tästä osasta♥ Kiitti paljon!:* Itseasissa suunnittelin ja muuntelinkin tätä paljon cx Jatkoa tulee, kunhan se on mahdollista:3 Ymmärrän, mullakin on aina esteenä miitteihin menemisenä se matka ): Niinpä!^^ Olisi huippua joskus nähä. :3 Haha, Domino kiittää♥

      Musta on niin ihanaa, että pidät postauksiani omalaatuisina, koska siihen pyrinkin♥ Kiitti kun kommasit Diamond:*

      Poista
  10. Tykkään sun postauksista ja etenkin sun tavasta kuvata Dominotyttöstä, aivan ihania olivat nämäkin. Osaat luoda tietynlaisen tunnelman kuviisi, ja se on jotain mitä arvostan! Tietenkin klikkaustani hallintapaneelista tänne vauhditti hieman Joonan nimen lukeminen.. 8) hehe se on niin öö ää sympaattinen ja mukavanolonen, hauska tyyppi :D mukavanoloinen toki myös sinä Hobitti siellä ruudun toisella puolen ♥ pidä kivaa miitissä ja postaa pian !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän paljon, Sofia. ^^ Ymmärrän xD Joona onkin tosi huippu tyyppi. ♥3♥ Hehe, kiitos cx Pidän juu kivaa, ja postaan juu^^♥♥

      Poista
  11. Ooo jännä tarina! Tosi kauniita kuvia, tarinassasi on hyvä juoni, tosi omaperäinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon positiivisesta palautteesta Tatti^^♥ Hih, pyrinkin tekemään tästä omaperäisen (:

      Poista
  12. Iidhsjdkdodjdjfjdidofkxkdnkeiffidkdjfbejdkkfekjdjfkdkekekfkx!!!!!!!!!<33333333 IHANA POSTAUS!!!!!!<3 Toi kuvatarina oli loistava ja täydellinen!!!! Vuorosanat oli niin hyvi keksittyjö ja toi juonikin oli ihana!!!!! Toi loppu jännään kohtaan ja haluun pian jatkoo!;3 Ihana osa kuvatarinalle ja osaat kyllä lumota meidät lukijat kuvillasi!!! Bloggerista kyllä huomaa jos Hobitti on postailemassa<3 Tosi ihana kuvatarina oikeesti ja Domino on niin ihana ja varsinkin sen silmät!!!!!QwQ

    Juu oli tosi kivaa miitissä ja kiva, että tulit!C: Dominollakin oli niin söpö asu!:D

    Odotan innolla seuraavia täydellisiä luomuksiasi ja Dominon poseerauksia!<33 Ihana postaus oli!:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos Jude♥ Jatkoo tulee, kun se o mahdollista^-^ Aww♥ Mä ja Domino kummarretaan syvään^^ Niin oli!:3 Kiitti vie<3

      Poista
  13. Äwäwäääh, taas kerran ihanat kuvat ja tarina! Ajattelin itsekkin tulla Tampereen miittiin, mutta milloin ja missä päin? Kiitos jos vastailet! <33

    VastaaPoista
  14. Anteeksi, kommenttini taisikin tulla myöhässä! Noh, ehkä sitten ensikerralla...

    VastaaPoista
  15. Äähgsghff toi dal ❤ja sen stock asu on ihana lähetäs siitä kuvia 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva kun tykkäät nwn Tällä hetkell uusimmassa postauksessa on pari kuvaa toukka asu päällä(^-^)

      Poista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥