torstai 12. toukokuuta 2016

25km kuvatarinan vuoksi


_________________________________
-Norpan suuri unelma on, että 
kilpikonnat lentäisivät-
__________________________________













Heissan!♥ 

Nyt on kyllä ollut aivan upeita säitä, mikä on nostanut ainakin omaa nukkeiluintoa entisestään. Minua kyllä harmittaa, kun Siilineiti ja Diamond jättivät tämän harrastuksen. ;___;

Mutta viime viikolla olin pyöräilemässä Onaf Norsun sekä Ron Hullun kanssa pitkin poikin etsiessä kuvauspaikkaa. :D Siinä tuli sitten 25 kilometria matkaa, että sain otettu tämän postauksen kuvat, mutta se oli tosi hauskaa! Siis lukuunottamatta sitä, että Norpan sukka hävisi. ):

Nyt olisi luvassa yksiosainen kuvatarina♥ Kiitti Ron Hullu, kun sain lainata Terryä tähän rooliin. :*


__________________________
Ajaton Alue hyvästä sielusta
__________________________




*Tuulessa huojuvien puiden kuisketta*




?: *Raskasta pistävää hengitystä*



?: *Hengittää täristen* H-haluan unohtaa tuon kaiken..




?: *Ravistelee päätään vihaisesti* Ja tietenkin unohdankin! En ole kasvatettu heikoksi kuuseksi, joka kaatuu tuulessa, vaan männyksi, jonka juuret kestävät syysmyrskytkin.




?: *Käännähtää hengittäen raskaasti* Se on jo tapahtunut, kuolleiden eläviä katseita ei voi palauttaa, tiedän sen..Ensiksi isä, sitten pikkosiskoni, äitini..Ja nyt isoveljeni, joka aina huolehti minusta.



?: *Kuiskaa uhmakkaasti itselleen* Minun pitäisi olla kiitollinen, kun itse olen hengissä, en saa jäädä suremaan, kun sotilaat jahtaavat minua edelleen. Miksi erilaisia ihmisiä pitää syrjiä, miksi pitää polkea maahan oman syntyperänsä takia?



?: *Murtuu kyyneleihin* Tekisin mitä vain, että voisin varmistaa perheeni olevan turvassa sielä jossain, mihin en voi mennä.




?: *Jähmettyy ja toteaa vakavana* Mutta todellisuus ei salli sitä.



?: En saisi antaa tulvia tälläisiä älyttömiä ajatuksia, heimoni häpeäisi minua eikä ymmärtäisi suruni tekevän järjestäni älytöntä. ;___;



?: Ihas houraileva poika..



Norbert: *Tutkii poikaa uteliaana* Eihä to puheis oo mittää järkee, eikä kukkaa voipi oll' nuin juluma ittellee, et yrittää heti päästä arkee perheensä menettäneen. D:



?: Palaan normaalin arkeen, unohdan ajatukseni ja kätken suruni, ettei kukaan tiedä minun olevan heikko ja..



Norbert: *Töksäyttää kuin vanhalle ystävälleen* Miust on palajo heikompaa esittää jotai semmost muille, mitä ei ole sisimmästää. 0.0



?: *Käännähtää säikähtäneenä ja hämmentyneenä* Mitä ihmettä? J-jos olet joku tiedonvälittäjä sotilaille, saatkin nopee lähteä kiitämään, ennen kuin olet pelkkää linnunruokaa.



Norbert: Enpäs taia olla linnunmössöö tai jotai muut huuhaat, oon Norppa, mut voit kutsuu linnuruuaks, jos kovasti haluat.^-^ *Heiluttaa innoissaan kättä*. Mut hei, miul ois apuu su ongelmaa, jota tääl huutelit ja hourailit!



?: *Sulkee silmänsä vihasta* Väitätkö sinä, että kuuntelit minun yksityisiä asioita?



Norbert: *Punastuu kiusallisena* Noh..Siis, mie kuuli vai vähä siu itkuus ja-




?: Sinun ei olisi pitänyt kuulla sitä! *Ärähtää häpeissään* Heimossani kyynelten näyttäminen muille on ehdottomasti kiellettyä, koska se tekee uljaista sotureista kesyjä kissanpentuja, jotka vain herkistelevät.




Norbert: *Purskahtaa nauruun* Sie et tallustele maas muitte takii, vaa omas syämes takkii.:3 Ja jos sie halluut, voin mie auttaa toteuttaa mieles suurimma toivee. Mut ois ekaks kiva tietää siu nimes.



Terry: *Puuskahtaa* Olen Terry, mutta sukunimeä en sanoisi! *Mulkoilee Norbertia hetken* No miten muka voisit auttaa minua?.___.




Norbert: Tämä avul!^_^♥




Norbert: Eikös ookki söötti?^3^

Terry: *Toljottaa epäuskoisena virnuillen* Suloisuudesta en tiedä, mutta sen tiedän, että tuo leluhärpäkkeesi ei tuo kuolleille hymyä ja rauhaa.




Norbert: *Tuijottaa loukkaantuneena muualle* Hmh..Mie kyl ymmärrän, et kaike täräkee pitäis oll' mahtia ja kaunist..Kuulostat aiva yhelt tulevaisuude sinisilmäiselt tytölt.. (Vinkki vinkkinä cx)



Terry: *Hädissään* Okei okei! Voit auttaa minua. *Miettii* Mistä tulevaisuuden tytöstä hän hourii?




Norbert: Oi kui ihanaa!^^ Mie nii rakasta auttaa muit.




Norbert: Täs. Se toimii vain, jos oikeest oot valamis tähä.

Terry: *Epäilevänä* Selvä..Hmmh, mitä minun siis pitäisi tehdä?




Norbert: *Ei tohdi katsoa Terryä suoraan silmiin* Siun täytyy jättää kettu tänne mettää, ja varmistaa ettei tääl oo ketää elävii..Elä heteket mieles, jois oot kitunu fyysest tai henkisest..*Kuiskaa surullisesti* Oot sie iha valamis tähä?;--;

Terry: *Naurahtaa hermostuneesti* Tietenkin olen!:D Eihä se ole varmaankin niin vakavaa ole, tärkeintä on saada ra..*henkäisee*..rakkailleni paikka, jossa he voivat nähdä toisensa ja olla rauhassa, kun sitä he eivät saaneet tääläkään. 



Norbert: *hymyilee vaisusti* Sie oot upee sielu, jonka mie tuun muistaappi ain. Onnee matkaa, ja ku kipu yltyy, tiiätpi olevas tehnees tehtäväs. Hei sit, Terry.




Terry: *Hämmentyneenä* Heippa...



Terry: Norbert..



Norbert: Siun ties on tää, mut se tulee olemaa pisi reittis elämäs, minkä tuut tallustaa..Ja viimeine.



Norbert: Ethä sit sie pelekää pahuut ja pimeyt, kosk sitä et voipi paeta.



Norbert: Löyät rauhaisa paika, mis sie voitpi vie hengittää.



Norbert: Tunnet suolaveen valuva poskias ajatellessas menehtyneit..



Norbert: Mie ihaile siu rohkeuttas Terry nii palajo, nykyää henkilöt aattelepi vaa omaapi parast, mut sie et..



Norbert: Tunnet syämes lyöntie hiastuva ja hengittämine o vaikeet..



Norbert: Silimäs sumenee, mut et voi ennää avata niit, tää alue ei oo siua varte..




Norbert: Kosk tuli ja tuhka hiillostaa siut, oot eksyneen pimeyes.



Norbert: Toit miullekki Ajattoma Aluee ilot.



Norbert: Nimittäi kuolleen siulun saanpi nauttii sen kauneudest..



Norbert: Mut miun kohtalost höpötän myöhemmi..




Norbert: Kosk nyt mie voin tallustaa luomaas Ajatont Aluet, jos ketää ei voi satuttaa.

____________________________________
Tälläistä kuvatarinaa, jonka tekemisessä muuten kesti, mutta tätä oli todella mukava kirjoittaa♥ Tämä siis kertoi aikaa ennen Dominon ja Norbertin tarinaa, koska tämänhän kt:n ideahan oli se, että miten Ajaton Alue sai alkunsa. :3 Kerron joskus myöhemmin, miten Norbert tiesi Dominosta. (:

Mitä mieltä itse olette?♥ Olisi todella mukava kuulla mielipiteitä. Ja muuten, Dominon peruukki on tosiaankin vain lainassa, mutta pian Domino taas esiintyy täälä blogin puolella, koska tilataan huomenna neidille kaulatappeja ja Norppa..Saa myös uudistusta, joka on jo matkustamassa tänne. B3

Loppuun vielä pari kuvaa, jotka on otettu eri asetuksilla, koska Ron Hullu halusi haastaa minut ottamaan tämän sävyisiä kuvia. :D Ihanaa viikonjatkoja ja nauttikaa auringosta!<3









Vasemmalta oikealle: Norbert, Onafin Dana, Ron Hullun Terry ja Usva sekä Onafin Dewi. :3



 Jokainen kommentti on hiekanjyvä, josta muodostuu helmi.
En jätä huomioimatta yhtään aarretta, joten  luen/kommentoin
jokaiseen palautteeseen ajallaan. Kiitos, kun annat hymyn huulilleni.


Hobitti, Domino & Norbert


13 kommenttia:

  1. Oi ihana uusi postaus!
    Ja oho, miten kaukana kävkävit kuvatarinan vuoksi.:O
    Mutta joo kiva tarina ja söpöjä kuvia tuolla lopussa. Taisi olla hauskaa.XD
    Muuten missä kuljetit Norppaa pyöräillessäsi?
    Ensi postausta odotellessa hyvää viikonloppua sinulle! ❤
    ~Kiki
    Www. Dollmacarons.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos♥ Joo o, vähä ehk liiankin kaukan:D Oli kyl cx Käärin Norpan pehmusteisin ja asettelin reppuun:3 Kiitti paljon ja samoin<33

      Poista
  2. Aaa ihana postaus! Tykkäsin tarinasta tosi paljon, oli oikeasti mielenkiintoinen, en ollut edes tajunnu miettii ajatonta aluetta paremmin kuin nyt... Ja Terry oli kyl sulone, ois hauska nähdä sitä joskus muulloinki. Ja heeei mitä tää nyt on? En malta oottaa et kerrot näistä Norpan ennustuskyvyistä enemmänki. Onko se joku velho vai? XD
    Ihana toi viimenen miittikuva! Siinä oli vaan niin paljon iloa ja kevättä, et ihan pelkkä kuva toi sellasen hyvän olon :D
    Eh, Norpan unelma on ihana <3 Kilpikonnat kun on niin vesi- ja maaeläimiä, muttei ilmaeläimiä xD Ja et sitten lähempää löytänyt kuvauspaikkaa? Itse käytin tän päiväsessä postauksessani omaa huonettani ja 200metrin päässä olevaa rantaa xD et ei sen puoleen...
    Mut ihana tällee iltalukemiseksi oli lukee tää, nyt voi hyvillä mielin käydä nukkumaan :) hyvät yöt Norpalle ja Domskulle! Ja sulle kans (ehehe, meinasin olla mainitsematta xd)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw, ihanaa et tykkäät:3 En minäkään ennen ole miettinyt, mutta en halunnut jättää Ajatonta aluettta vain pinnaliseksi paikaksi. Haha, se nähdään:D Norpan unelmat on kyl aika jännii cx Kyllä olisi löytynyt, mut ajattelin nyt kerrankin mennä myös pyöräilemään:D Haha, sama. Täälläki on järvi iha lähel. Ihana tietää<3 Norbert ja Domino kiittää♥ Sinne kans:3

      Poista
  3. Norppaaa,,,, tuu tännee meil on kilpikonna!! 8)). Muuten ihana postaus!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Norppa pakkaa laukut* Tulos!^^ Voiks mie opettaa sitä lentää?:3 Kiitti paljon Candy Dolls:*

      Poista
  4. Ihana postaus taas kerran :3 Sä oot kyllä mun lempi bloggaajia c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toi on niin ihana tietää >w< Upeet kun tulit kommentoimaan, Sylvia<33

      Poista
  5. Voi että miten söpö Norppa on! Mun mielestä on ihanaa, et Norppa on vähän hassu ja puhuu tolleen söpösti, naws. ><♡ Aivan ihania noi aloituskuvat, sekä tosi kiinnostava kuvatarina! Mukavaa että teit tollatteen esiosan. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Norppa kiittäää♥♥ Mukava tietää, että tykkäät(: Kiitti paljon Emilia^^

      Poista
  6. Aivan upeita kuvia ja mahtava kuvatarina!♥ Alkukuvissa oli ihana idea, ja toteutus myöskin oli onnistunut, kuten kuvissasi aina. :--3 Ja nuo lopussa olevat kuvat, jotka oli otettu niillä toisenlaisilla asetuksilla, olivat todellakin ilo silmälle!

    Hyvää viikonloppua sinulle!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos<33 En osaa muuta sanoa muuta nyt kuin kiitos paljon♥ Sinulle myös, Siilineiti:*

      Poista
  7. Jotenki repesin ku Norbert tuli Teryn luo, se vaa oli vähän höpsö >3< Mutta jos teillä onpi surkuja nii Norbert auttaa x3♥

    VastaaPoista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥