Domino

  

                                 

-Nimi- 
Domino Milano Waterflower

-Saapumispäivä- 
12.1.15

-Ikä-
13-vuotta

-Custom-
Peruukki, Luts
*
Chipit, Coolcat
*
27cm S-obitsu
*
Lisätty ripsiä
*                                
-LUONNE-

Domino oli ennen luonteeltaan hyvin sokea pahuudelle, mutta tiivis oleminen pimeyden kanssa, on muuttanut hänen käsitystään siitä. Hän on nykyään hyvin vastuullinen, surumielinen ja haikea. Mutta hänestä kuitenkin paistaa vahvasti esille edelleen lapsellisuus, höpsöys ja välittävyys. Dominoa voisi kuvailla lauseella: "Sokea kulkija, joka ei tiedä kehen luottaa."


-LOHKO MENNEISYYDESTÄ-
Dominon ollessa 8-vuotias, hänen naapurissaan asui hiukan erikoinen ja vallanhaluinen tyttö, nimeltä Chelsa. He leikkivät joka päivä hiekkalaatikolla. Domino, oli niin hyväsydäminen ja positiivinen, ettei huomannut tämän oikeaa puolta. Chelsa oli oikeasti ilkeä, raakalainen, joka halusi Dominolle vain pahaa. Hän oli kateellinen tälle, koska Dominolla oli rakastavainen perhe. Hän antoi Dominolle tarjouksen, josta hän ei voinut kieltäytyä.


Chelsa kertoi Dominolle vuosien jälkeen, että voisi viedä hänet takaisin ihaniin muistoihinsa. Domino suostui tähän ilomielin, eikä hän silloin vielä tiennyt, että se oli elämänsä väärin teko. Ne muistot olivat kuolleita, harmaita ja kituvia. Kaikkialla oli yksinäistä. Pian, tämä kaikki koitui Dominon hengenvaaraksi. (Tarinassa on enemmän juttua, mihin tämä kaikki johtaa.)
        
                                             
                                
    
-PITÄÄ-
-Tähtien katsomisesta-
*
Taru sormusten herrasta
*
Öisistä metsistä
*
Norbertista 
*
Dipatuista parsakaaleista

-EI PIDÄ-
-Kapeakatseisista-
*
Ajattomasta Alueesta
*
Painajaisista
*
Loskakeleistä
      
  
            

21 kommenttia:

 1. Ihana Domino. ♡ Kiistatta ihanin Akemi jonka oon koskaan nähny! (❁´‿`❁) Satutko muistamaan ton peruukin nimeä? Koska toi peruukki on aika liian ihana. ♡♡♡ Tää ei ny varmaan kuulu tähän sivuun (siis nukkeprofiili sivuun ), mutta kysäsempä ny samalla. Millä sä muokkaat kuvat? ♡

  -Jewelly

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw, kiitos paljon^-^ En muista, mut löytyy Lutsilta koolla 9-10 :3 Domino ihan punastuu c: Muokkaan Picmonkeylla, se on hyvä ja vieläpä ilmainen! Kiitti paljon kommentistasi Jewelly:3

   Poista
 2. Komppaan ehdottomasti JewellyCoffeeta; Domino todellakin on suloisin näkemäni Akemi! Tuo peruukki sopii neidille uskomattoman hyvin ja oranssi väri on yllättävä, mutta osuva valinta kyseiselle mallille :-)

  VastaaPoista
 3. Awww!! En kestä! Domino on vaan niiiin ihana ( owo )*

  VastaaPoista
 4. nukkeni sakura on myös aika pahuudensokea

  VastaaPoista
 5. ja iihana domsku norppakin on iiiiihana

  VastaaPoista
 6. Omg your Akemi is also so nice looking **

  Are you really 13 years old ? (thanks Google Translation) You're so talented **

  xoxo

  VastaaPoista

Pienikin kommentti voi pelastaa päiväni. (^3^)♥